ZENITH Presenteert Het DEFY Skeleton Skyline-horloge, Replica Horloges

Naarmate de dagen langer worden en de temperaturen warmer worden, verwelkomt ZENITH de komende zomer met het eerste DEFY Skeleton Skyline-horloge in wit keramiek. Het blauwe skeletuurwerk en de wijzerplaten complementeren de zomerse sfeer.

Als moderne erfenis van het eerste horloge uit de ZENITH DEFY-serie uit 1969, integreert het Skyline-horloge uit de DEFY Peak-serie het verleden en het heden, waarbij de gedurfde en nette lijnen perfect worden gecombineerd met een solide architectonische esthetische stijl en uitstekende duurzaamheidsprestaties. Het nieuwe DEFY Skyline Skeleton-horloge in wit keramiek demonstreert volledig de symmetrie van het skeletuurwerk en de wijzerplaat en combineert deze op slimme wijze met de puur witte keramische uitstraling. Dit is een unieke combinatie in het DEFY Skyline-horloge. Na afwisselend satijngeborstelde en gepolijste afwerkingen wordt het oppervlak van de witte keramische kast en twaalfhoekige lunette extreem slijtvast, waardoor het uitstekende ontwerp van het DEFY Skyline-horloge perfect past in verschillende draagscenario’s. Bovendien is het DEFY Skyline Skeleton horloge in wit keramiek waterbestendig tot een diepte van 10 ATM (100 meter), waardoor het gemakkelijk kan omgaan met de behoeften van verschillende zomeractiviteiten. Replica horloges.

Dit nieuwe ZENITH DEFY Skyline skelethorloge is gecombineerd met een witte keramische kast, als aanvulling op het diepblauwe skeletuurwerk en de wijzerplaten. De geskeletiseerde wijzerplaat verandert voortdurend onder het licht en laat verschillende blauwtinten zien, waardoor het iconische vierpuntige sterlogo van het merk sinds 1969 opnieuw wordt geïnterpreteerd, dat volledig wordt weergegeven in de DEFY-serie. Onder de geskeletteerde wijzerplaat is het hoogfrequente automatische opwinduurwerk El Primero 3620 SK zichtbaar, uitgerust met het horloge, eveneens versierd met de iconische blauwe tint van het merk Zenith, die mensen doet denken aan de eindeloze nachtelijke hemel. Dit geskeletiseerde Sky Watch-model van wit keramiek uit de DEFY-serie verlaat de traditionele tweedehands wijzerplaat en vervangt deze door ’s werelds eerste en enige chronograafwijzerplaat van 1/10 seconde die continu met een constante snelheid draait en elke 10 seconden ronddraait, wat mensen eraan herinnert om de goede zomertijden in elke seconde.

De ZENITH Zenith DEFY Peak Series Hollow Sky Watch White Ceramic is ontworpen met meerdere functies in gedachten, met een geïntegreerde witte keramische armband en een goed gedefinieerde veelhoekige kast, met een satijnen en gepolijste afwerking, die zeer harmonieus is. Het horloge heeft ook een helderwitte rubberen band versierd met een sterrenhemelpatroon dat het keramische materiaal aanvult. De drager kan volledig gebruik maken van het ingenieuze snelsluitingssysteem op de behuizing, dat eenvoudig zonder gereedschap kan worden vervangen.

Het Zenith DEFY Skeleton Skyline horloge in wit keramiek is uitgerust met het El Primero 3620 SK hoogfrequent automatisch opwindende skeletuurwerk. Het heeft ook een chronograafdisplay van 1/10 seconde, aangedreven door een echappementmechanisme van 5 Hz. Het horloge heeft een gangreserve van circa 60 uur en is voorzien van een stop-seconde-inrichting voor nauwkeurige tijdsinstelling.

Het Zenith DEFY Skeleton Skyline-horloge in wit keramiek is in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar bij Zenith-boetieks, online boetieks over de hele wereld en geautoriseerde retailers.