Blancpain’s Nieuwe Bathyscaphe Maanfasehorloge Met Volledige Kalender, Replica Watches

Blancpain lanceert met trots het nieuwe Bathyscaphe maanfasehorloge met volledige kalender, uitgerust met de gepatenteerde technologie van het merk en een voortreffelijk ontwerp: een zwarte keramische armband en keramische kast met een hoogwaardige metalen textuur, als een esthetische zwarte storm. Het nieuwe Bathyscaphe maanfasehorloge met volledige kalender is gecombineerd met een helderblauwe wijzerplaat met een levendig zonnestraalpatroon, die vertrouwen en een sportieve stijl uitstraalt. Het nieuwe Bathyscaphe maanfasehorloge met volledige kalender heeft een verscheidenheid aan armbanden of bandjes om uit te kiezen, of het nu een keramische armband, een NAVO-band of een canvas band is, die allemaal een stijgende kracht, briljante kleuren en krachtige vitaliteit in het lichaam injecteren. Vijftig Fathoms Bathyscaaf-familie.

Begin 1953 werd de Blancpain Fifty Fathoms, de voorloper van de moderne mechanische duikhorloges, officieel in productie genomen en gelanceerd. Eenmaal gelanceerd, werd het door professionele duikers overgenomen en werd het een echt toegewijde duikuitrusting. In 1956 werd de moderne stadsversie van het klassieke Fifty Fathoms-horloge, de Bathyscaphe-horlogefamilie, gelanceerd. In tegenstelling tot de klassieke Fifty Fathoms is de Bathyscaphe-familie uitgerust met een kleinere wijzerplaatdiameter, ontworpen voor dagelijks gebruik, en heeft professionele functionaliteit voor het verkennen van de zeebodem. Tegenwoordig heeft de Bathyscaphe-productfamilie een dynamischer horloge geïntroduceerd, dat charmante kleuren combineert met keramische materialen en de creatieve essentie ervan benadrukt. Replica watches.

De wijzerplaat van het nieuwe complete kalender-maanfase-horloge is verfraaid met elegante blauwe tinten, die contrasteren met de zwarte keramische elementen. Het delicate kleurverloop en het polijstproces met zonnestralen zorgen ervoor dat de wijzerplaat vol vitaliteit is en met briljante schittering tussen de veranderingen van licht en schaduw vloeit, waardoor de heldere persoonlijkheid volledig wordt weergegeven, de visuele diepte wordt vergroot en een oogverblindende schittering aan het horloge wordt toegevoegd. Dit horloge kan de kenmerkende persoonlijkheid van de drager benadrukken, die wordt versterkt door het opvallende contrast tussen de felgekleurde wijzerplaat en de zwarte keramische kast en band, die het verblindende licht reflecteren onder de verdere details van het buitengewone polijstproces van hoogwaardige horlogemakers.

Het gebruik van de allernieuwste keramische technologie heeft de Bathyscaphe-horlogefamilie naar een nieuwe dimensie en hoogte gebracht. Met zijn unieke eigenschappen is keramiek het ideale materiaal voor deze op de stad geïnspireerde horlogefamilie, en deze keer wordt het voor het eerst gepresenteerd met een hightech keramische armband.

Duurzaam, zeer krasbestendig en hypoallergeen: keramiek is bijna vijf keer harder dan roestvrij staal en toch 25% lichter. Ondanks de onbetwiste superioriteit is de verdere verwerking van keramiek in de Haute Horlogerie-fase, vooral wat betreft de fijne afwerking, behoorlijk complex. Naast dat er rekening wordt gehouden met de 25% volumevermindering bij het bakken bij temperaturen boven de 1400°C en de noodzaak om met diamantgereedschappen te werken, is het satijnborstelproces ook een zeer delicaat proces dat nauwgezette aandacht voor detail van de horlogemaker vereist. Verschillende experts polijsten elk onderdeel afzonderlijk, of het nu een schakel, een sluiting of een kast is.

De productienormen voor hoogwaardige horlogearmbanden zijn streng en de schakels moeten nauwkeurig worden afgesteld, zodat ze niet te los zitten om de schoonheid te garanderen, en ook niet te strak om de bruikbaarheid te vergroten. De fout is vaak minimaal. Daarom moet elke schakel zorgvuldig worden gemeten en gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze perfect past. Deze armband maakt gebruik van het gepatenteerde schakelmontagesysteem van het merk, dat nokvormige pinnen gebruikt om elke schakel stevig vast te zetten, waardoor uitstekende duurzaamheid en uitstekend comfort worden gecombineerd. Zwart vormt niet alleen een aanvulling op het nieuwe maanfasehorloge met volledige kalender (43,6 mm diameter, waterdichte diepte van 300 meter) dat voor het eerst een zwarte keramische kast gebruikt, maar past ook perfect bij het Bathyscaphe driewijzerhorloge en de flyback-chronograaf, die ook een keramische behuizing.

Het nieuwe Bathyscaphe Full Calendar Moon Phase horloge heeft het 6654.P4 uurwerk. Het toont de unieke erfenis van het Fifty Fathoms-duikhorloge, dankzij het iconische ontwerp, zoals de in één richting draaiende ring, en de unieke geavanceerde horloge-elementen van Blancpain, zoals de complexe functie van de maanfaseweergave en de antimagnetische siliciumspiraalveer.

In 1952 maakte Jean-Jacques Fiechter, destijds co-CEO van Blancpain, een persoonlijk duikongeval mee, waardoor hij besefte dat het nodig was om de duiktijd veilig te meten. Zijn innovatieve oplossing was een afsluitbare en gegradueerde roterende ring die expliciet was ontworpen voor duiken, die werd geïnstalleerd in het Fifty Fathoms-horloge, officieel in productie werd genomen en begin 1953 werd gelanceerd.

Voor extra veiligheid zijn de huidige Fifty Fathoms uitgerust met een in één richting draaiende ring die alleen tegen de klok in draait; de Bathyscaaf, geïnspireerd op de originele Fifty Fathoms, heeft ook dit type lunette, maar met een keramische binnenring in plaats van een gebogen saffierglas. De nieuwe Bathyscaphe Full Calendar Moon Phase is daarop geen uitzondering: de zwarte keramische lunette is bezet met een diepe en krachtige zwarte keramische binnenring die past bij de kleur van de wijzerplaat. De binnenring is ook versierd met contrasterend grijs vloeibaar metaal, wat de opvallende, door de zon doorstraalde blauwe gradiëntwijzerplaat benadrukt. Deze stadsring is zeer krasbestendig en maakt een scherpe “klik” wanneer u eraan draait.

De iconische complicatie van de maanfaseweergave van Blancpain neemt ook een centrale plaats in in dit nieuwe uurwerk dat is uitgerust met het 6654.P4-uurwerk. In 1983, na de ‘kwartsstorm’, introduceerde Blancpain opnieuw de weergavefunctie van de maanfase, waarmee het buitengewone vakmanschap van mechanische horloges werd gedemonstreerd en werd bewezen dat quartzhorloges nooit complexe mechanische horloges kunnen vervangen. De weergavefunctie van de maanfase is daarmee een symbool geworden van de wedergeboorte van mechanische uurwerken. Naast de direct herkenbare Blancpain-maanfasefunctie is het nieuwe horloge ook uitgerust met het uitstekend presterende 6654.P4-uurwerk. Naast de gangreserve van 72 uur dankzij het ontwerp met dubbele loop, is het ook uitgerust met een veiligheidsverstellingsbeveiliging, waardoor de drager de kalenderweergave op elk moment kan aanpassen zonder het uurwerk te beschadigen. Bovendien volgen de horlogemakers ook de traditie van geavanceerde uurwerken en gebruiken ze verschillende polijsttechnieken zoals afkanten, vissenschubben en slakkentexturen om het uurwerk zorgvuldig te versieren, wat zichtbaar is door de achterkant van het saffierglas. Vermeldenswaard is dat het horloge ook gebruik maakt van een antimagnetische siliciumspiraalveer om het uurwerk te beschermen tegen interferentie door magnetische velden.

Aan het begin van de 21e eeuw bracht de opkomst van siliciummaterialen wereldschokkende veranderingen teweeg in de horloge-industrie, en er is aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van tijdmeting. Silicium heeft veel voordelen. Het is flexibel, robuust, licht en zeer corrosiebestendig, maar vervormt niet gemakkelijk. Door zijn antimagnetische eigenschappen onderscheidt het zich van andere materialen. Antimagnetisch Antimagnetische eigenschappen komen veel voor bij de horlogemakerij, omdat ze effectief de nauwkeurigheid van het uurwerk garanderen.

In de horloges uit de jaren vijftig was het balanswiel uitgerust met een metalen spiraalveer die gemagnetiseerd kon worden, dus werd er een zacht ijzeren antimagnetische metalen afdekking toegevoegd om het uurwerk tegen magnetische velden te beschermen. Het moderne Fifty Fathoms-horloge is heel anders. De antimagnetische siliciumveer zorgt ervoor dat de achterkant van het saffierglas de volledige unieke uurwerkconstructie weergeeft. Dankzij dit nieuwe materiaal kan het nieuwe Bathyscaphe Complete Calendar Moon Phase-horloge niet alleen met vertrouwen het hoogwaardige polijstproces van het uurwerk weergeven, maar ook de uitstekende timingprestaties van het horloge perfect weergeven.

Als essentieel onderdeel van het DNA van Blancpain demonstreren horloges met kalenderfunctie volledig de expertise van het merk op het gebied van complexe functies. Begin jaren tachtig maakte de kalenderweergavefunctie van Blancpain een sterke comeback als een compleet kalenderhorloge, waarmee de basis werd gelegd voor een reeks latere kalenderweergavemodellen. Of het nu gaat om een ​​weekkalender, een eenvoudige datumweergave, een jaarkalender of een eeuwigdurende kalender, Blancpains vermogen om kalenderhorloges te maken is het toppunt – met het Villeret Classic V-serie Equation of Time-horloge. Met het Villeret Classic V-serie Chinese kalenderhorloge, twee zeer complexe uurwerken, heeft Blancpain twee wereldmijlpalen op het gebied van innovatie behaald. Blancpains flexibele en veranderlijke toepassing van kalendermechanismen heeft het merk tot een ‘kalendermeester’ in de horloge-industrie gemaakt, en het nieuwe Deep Submersible Full Calendar Moon Phase-horloge past ongetwijfeld in deze innovatieve traditie.