Atheenian Replica Horloges Kopen Watch Lanceerde Een Hollow Tourbillon Watch Blue Gold -model.

Na de essentie van de hedendaagse ontwerp -esthetiek van het moderne ontwerp in de 21ste eeuw is precies wat de Ulysse Nardin Athens Blast -serie uitdagingen. De nieuw gelanceerde Blast Hollow Tubular Watches of the Athene Watch Blue Gold Model zijn schokkend en innovatief. Voor het eerst, de vlam roségoud en de klassieke blauwe kleuraanpassing van het symbool van het merk -DNA.

Op 13 februari 2023 brak de Lelock Athene Watch Blast-serie door de regels en smeedde vooruit, ter vervanging van high-end horlogemaking door een nieuwe esthetische stijl. De nieuwe Blast Hollow Tusso Flywheel Watches zijn Blue Gold -modellen met randen en hoeken die de dubbele “X” -identificatie -elementen combineren die de exploratie vertegenwoordigen en de deur openen die de toekomstige horlogemaking -industrie symboliseert.

De moderne behuizing heeft een holle vliegende tubale beweging en een siliciumontwikkelingsmechanisme. Het unieke uiterlijk van het horloge is geïnspireerd door het lijnontwerp van de stealth -jager. Het prachtige vakmanschap van het Athene -horloge wordt volledig weergegeven door de fusie van verschillende kleurafstemmingsmaterialen en de assemblage van de strikte naadcomponenten. Als de bron van de kracht van het oog, is de beweging herhaaldelijk ontworpen en ontwikkeld door de master-niveau horlogemakers op het Athene-horloge perfect geïntegreerd in de tweekleurige behuizing, met een stevige structuur en buitengewoon draagcomfort.

De prachtig gepresenteerde UN-172-beweging met een transparante structuur en mechanisch niveau is uitgerust met een automatisch rijstrooksiliciumvluchttubaal wiel, een frequentie van 2,5 Hz, en uitgerust met 3-daagse stroomopslag. Het licht kan de holle behuizing doordringen en rechtstreeks in het horloge gaan, wat intuïtief het buitengewone technische niveau waardeert dat wordt vertegenwoordigd door dit precisietimingwerk. Bovendien houdt de nieuwe look de unieke persoonlijkheidsontwerpelementen individueel voor de Blast -serie:
Rechthoekige rand
Iconisch drieketsel horloge oor
Kleur decoratief bezel
Het verticale ontwerp van de beweging van rechthoekige frames
Het verticale ontwerp
‘S Middags bevindt de Flying Tourbillon zich om zes uur.

De diameter van de behuizing is 45 mm en is gebouwd met roségouden en blauwe PVD -coating titaniumcomponenten. Het is gepolijst, satijn -schaal en de waterdichte diepte is 50 meter. Het horloge is uitgerust met een blauwe fluwelen rubberen band, die is gevouwen met een vouwoppervlak gemaakt van roségouden en blauwe PVD -coating titanium.

Het nieuwe Blast Hollow Tourbillon -horloge, het Blue Gold -model, benadrukt volledig de innovatieve kracht van de Athene replica horloges kopen Watch. Als een onafhankelijk horlogemerk dat de toonaangevende horlogemaking -technologie durft te doorbreken en het onbekende pad te verkennen, heeft Athene continu de ontwikkeling van horloge -technologie gepromoot en een nieuwe toekomst voor klokken geopend.