Ulysse Nardin Replica Horloges Opent De 2023 Advanced Watchmaking Exhibition In Shenzhen Vientiane City

Een goed doel is lang geleden geboren en een goed paar wordt vanzelf gevormd. De tijd stopt op dit moment, de excentriciteit is alleen voor TA, en liefde en genegenheid zijn van elkaar afhankelijk.

Glashütte Original, een high-end Duits horlogemerk, selecteert uurwerken van hoge kwaliteit en presenteert liefde en romantiek om de pols.

  • Excentriek liefdeslied, een natuurlijk stel

PanoMaticCalendar Excentrieke jaarkalender / Lady Serenade dameshorloge

Het excentrieke jaarkalenderhorloge PanoMaticCalendar en het dameshorloge Lady Serenade weerspiegelen het verfijnde Duitse uurwerkvakmanschap in elk detail. De twee replica horloges zijn een “natuurlijk paar” met hun ingenieuze ontwerpen. Het PanoMatic Calendar excentrieke jaarkalenderhorloge is uitgerust met een 5N roodgouden kast en de zilverwitte wijzerplaat is verfraaid met roodgoud. De unieke en creatieve maandring bevindt zich in de rechter benedenhoek, die de grote en kleine maanden (30 dagen en 31 dagen) kan onderscheiden. Tegelijkertijd wordt het weergegeven met een grote kalender, die zowel mooi als praktisch is en altijd aandacht besteedt aan de schoonheid van het moment. Het Lady Serenade-horloge is gemaakt van een 18-karaats gouden kast en de bezel is bezet met 52 briljant geslepen diamanten die schitteren. De witte parelmoeren wijzerplaat is glanzend en helder, en de wijzers en ingelegde uurmarkeringen zijn allemaal roodgoud, wat het gedurfde en capabele temperament benadrukt.

De moderne tijd heeft langdurige gevoelens.

De jaren 1960 en 1970 zijn een eerbetoon aan de voorbije moderne tijd. Muziek, architectuur, design – het tijdperk heeft mensen eindeloze inspiratiebronnen gegeven. Glashütte’s originele ontwerp van horloges uit de retroserie die hierop is gebaseerd, is puur, eenvoudig, elegant en modern. Ver weg. Het jaren 60 horloge uit de jaren 60 is voorzien van een 18K rosé gouden bezel en een fijn mat verzilverde wijzerplaat. De licht gebogen roodgouden uren- en minutenwijzers met superlichtgevende verf draaien langzaam mee met de elegante secondewijzer om ervoor te zorgen dat de tijd op het horloge wordt weergegeven. Mis nooit het kleinste verschil; Ik zal dag en nacht bij je zijn. De Seventies Chronograph Panorama Date klok met grote kalender uit de jaren 70 erft de gevoelens en essentie van klassiek Duits design. De ongewone afgeronde vierkante kast, enkelzijdige dubbele knoppen en geschroefde kroon zijn onvergetelijk. De kast van roestvrij staal is geborsteld en gepolijst, wat prachtig is. Met een diameter van 40 mm is de donkerblauwe gegalvaniseerde wijzerplaat gecombineerd met lichtgevende dauphine Super-LumiNova wijzers, de iconische grote kalender van het merk, de kleine secondewijzer die het opslagdisplay aanstuurt, de 12-uursteller en de 30-minutenteller zijn ingenieus ingedeeld om de tijd duidelijk te beheersen. Wees altijd bij je geliefde.

Jaren 70 Chronograaf Panorama Datum

Big Date chronograaf horloge uit de jaren 70/60 Horloge uit de jaren 60

Pionierend en ondernemend, geliefden zijn onbevreesd.

SeaQ chronograaf SeaQ chronograaf horloge / Diamond SeaQ horloge

De originele baanbrekende serie van Glashütte, die vasthoudt aan de ondernemingsgeest, is als de ontembare liefde, zonder angst voor wind en regen. Het SeaQ-chronograafhorloge en het met diamanten ingelegde SeaQ-horloge met een diepblauwe wijzerplaat geven mensen visuele harmonie en eenheid, wat kan worden omschreven als een ‘natuurlijke match’. De wijzerplaat van de SeaQ-klok heeft een diameter van 43,2 mm en de krasbestendige unidirectionele roterende ring is ingebed met keramiek; het heeft een robuuste flyback-timing en tweedehands resetfunctie, wat de kracht van het zeer complexe uurwerkveld aantoont. De iets kleinere wijzerplaat van 39,5 mm van het met diamanten ingelegde SeaQ-horloge is bijzonder delicaat. De bezel is versierd met 47 briljant geslepen diamanten en één saffier. De blauwe nylon gevlochten banden van de twee horloges passen om de pols en zijn comfortabel om te dragen. Ze kunnen bij verschillende gelegenheden vrij worden geschakeld om op elk moment het plezier van het leven en buitensporten te ontdekken.

Verliefd worden op TA, een match made in heaven

PanoMaticInverse excentrische beweging omgekeerde grote kalender horloge / PanoMaticLuna excentrieke maanfase polshorloge.

Het PanoMaticInverse excentrische uurwerk met omgekeerde grote kalender en het PanoMaticLuna excentrieke maanfase dameshorloge zijn ontworpen met de esthetiek van de gulden snede, waardoor Glashütte’s originele en unieke ‘excentrieke esthetiek’ ontstaat. De elegante visuele schoonheid van de uren- en minutenwijzerplaat aan de linkerkant van de wijzerplaat is vergelijkbaar met een ‘natural fit’. Het PanoMatic Inverse excentrische uurwerk met omgekeerde grote kalender zorgt ervoor dat het fijnafstellingsmechanisme met dubbele zwanenhals dat zich aanvankelijk aan de achterkant van het oog bevond, wordt omgedraaid naar de voorkant van de wijzerplaat, waardoor het uitstekende Duitse uurwerkvakmanschap in één oogopslag te zien is. Het PanoMaticLuna excentrieke maanfase dameshorloge geeft high-end horlogekunst een echt “magisch” tintje: op de glinsterende witte parelmoer wijzerplaat, de zilveren maansporen; 64 diamanten op de ring, glanzend als sterren; de wijzerplaat is ingelegd met 18 briljant geslepen diamanten als uurmarkeringen, met witte 18K gouden wijzers en een briljante diamant op de kroon, die allemaal de zoete charme van eeuwige liefde uitdrukken, excentriek alleen voor TA.

De originele selectie uurwerken van Glashütte, vergezeld van de ontroerende en oprechte liefde in de wereld, kan bij elke gelegenheid smaak tonen en de emotie en het stilzwijgende begrip tussen geliefden weerspiegelen. Glashütte Original hoopt dat geliefden samen met genegenheid zullen sterven en dat de tederheid voor altijd zal duren.