Millenniumhorloge Uit De Zwitserse Mido Helmsman-serie, Replica Horloges Kopen

Swiss Mido Watch lanceert een nieuw MULTIFORT Helmsman Series Millennium Watch-model, waarbij dit robuuste horloge in sportstijl wordt geïnterpreteerd in een nieuw gletsjerblauw kleurenschema. De ijsblauwe wijzerplaat wordt geaccentueerd door het glanzende roestvrijstalen materiaal en de lichtgevende Super-LumiNova-coating, die het verblindende licht van de gletsjer reflecteert. De wijzerplaat toont het poollandschap van duizenden kilometers ijs alsof de extreme kou de tijd heeft bevroren.

Het nieuwe Helmsman Series Millennium Watch: Glacier Blue heeft uitstekende schokbestendigheid en waterdichte en antimagnetische eigenschappen. Het is duurzaam en betrouwbaar en kan zich aanpassen aan verschillende veranderingen in de omgeving. De unieke ijsblauwe wijzerplaat glanst oogverblindend tegen de roestvrijstalen kast en band. De gradiëntwijzerplaat is versierd met verticale gemerceriseerde gepolijste patronen, die het iconische Côtes de Genève-element van de Helmsman-serie weerspiegelen en een eerbetoon zijn aan dit klassieke horloge dat in 1934 werd gelanceerd. Tafelserie. De wijzers en schalen van het nieuwe horloge zijn behandeld met een witte lichtgevende Super-LumiNova-coating, die in donkere omgevingen blauwgroen licht kan uitstralen, waardoor te allen tijde een duidelijke aflezing wordt gegarandeerd. Tegelijkertijd is dit horloge uitgerust met een volledig automatisch mechanisch uurwerk van Caliber 80, uitgerust met een Nivachron-spiraalveer, die kinetische energie tot 80 uur kan opslaan, wat een uitstekende nauwkeurigheid en uurwerkvaardigheden laat zien, waardoor het nieuwe uurwerk gemakkelijk verschillende sporten en stadsbewegingen kan besturen. scènes, met pure De elegante uitstraling past bij de stijl van een stadsavonturier. Replica horloges kopen.

Gletsjergeheimen, de schoonheid van details

Het Helmsman Series Millennium Watch: Glacier Blue maakt gebruik van een ijsblauwe wijzerplaat, aangevuld met een subtiel en delicaat gradiënteffect en verticale gemerceriseerde polijstpatronen, die een stralend licht laten zien als gecondenseerde vorst en een gedurfde en onbevreesde houding laten zien. Het wijzerplaatontwerp van het nieuwe uurwerk is eenvoudig en gemakkelijk af te lezen. De weegschaal en dubbelzijdige driedimensionale wijzers zijn behandeld met een witte lichtgevende Super-LumiNova-coating, die ’s nachts blauwgroen licht kan uitstralen in donkere omgevingen, waardoor de leesbaarheid ’s nachts wordt vergroot en mensen een aurora krijgen. Uitstekende combinatie van prachtige landschappen. Het dubbelzijdige saffierglas met antireflectiecoating beschermt de delicate wijzerplaat. Het datum- en dagvenster bevindt zich op 3 uur op de wijzerplaat. De zwarte minutenschaalring en de blauwe flens contrasteren subtiel om een nauwkeurige aflezing te garanderen.

Het nieuwe horloge is uitgerust met een roestvrijstalen kast en armband, die stevig en duurzaam zijn en de avontuurlijke momenten van sportavontuur en zelfuitdaging van de drager beschermen. Het oogverblindende roestvrij staal is afwisselend gemerceriseerd en gepolijst, waardoor een fascinerend en slim licht- en schaduweffect ontstaat, dat een elegante en sportieve stijl laat zien.

Nauwkeurig en efficiënt

Met een precieze en krachtige kern om verschillende avontuurlijke uitdagingen het hoofd te bieden, maakt de nieuwe Helmsman Series Millennium Watch – Glacier Blue gebruik van het iconische Caliber 80 volledig automatische mechanische uurwerk van het merk en is uitgerust met een nieuwe generatie hightech Nivachron-spiraalveer om uitstekende prestaties te garanderen; het automatische oscillerende gewicht is versierd met Classic Côtes de Genève, wat te zien is door de transparante achterkant. Dankzij de kinetische energieopslag van maximaal 80 uur biedt het Swiss Mido Helmsman Series Millennium Watch een sterke garantie voor elk spannend avontuur.

Swiss Mido gebruikt dit werk om de uitstekende horlogevaardigheden van het merk te demonstreren door het Helmsman Series Millennium Watch een opvallende gletsjerblauwe tint te geven die sportiviteit, precisie en duurzaamheid combineert.