Bell & Ross Lanceert Het Year Of The Dragon Limited Edition-horloge, Replica Horloges

In 2024, het Jaar van de Draak, zijn mensen met het drakenteken actief, volhardend, zelfverzekerd en ondernemend. Om de komst van het nieuwe jaar te verwelkomen heeft Bell & Ross speciaal het BR 05 Artline Dragon Year of the Dragon limited edition horloge gelanceerd. Het unieke lasergegraveerde patroon heeft de charme van traditionele tatoeages, wat betekent dat de draak sterk is, de tijger sterk en de draak de leiding heeft.

Artline: Creëer een unieke stijl

Bell & Ross heeft door de jaren heen veel professionele, functionele horloges voor professionals gemaakt, waarmee ze een gezaghebbende positie op het gebied van professionele uurwerken hebben verworven. Het merk is echter ook vastbesloten om te innoveren. Zo is de BR 05 Artline afgeleid van de BR05-serie. Het ontwerp is vol artistiek gevoel en besteedt aandacht aan prachtige decoratie, inclusief delicaat snijwerk in ronde vormen. Bell&Ross creatief directeur Bruno Belamich legt uit: “We wilden een horloge ontwerpen met prachtige decoratie en voortreffelijke decoratie. Het is zeer geschikt om te beginnen met de BR 05-serie, omdat de kast voldoende ruimte heeft voor decoratieve details.”

Bell & Ross streeft ernaar de grenzen van de horlogetechnologie te verbreden. De innovatie van BR 05 Artline Dragon is het integreren van de cultuur van tattoo-vakmanschap. De dikke of fijne graveertexturen reflecteren het licht en de schaduw, en de grafische patronen worden omgezet in tatoeagepatroongravures op het metalen oppervlak. Replica horloges.

Jiachen Jaar van de Draak: de rollen omdraaien

Volgens de maankalender is 10 februari 2024 de eerste dag van het nieuwe maanjaar in het Jaar van de Draak. In de traditionele Chinese cultuur zijn draken niet alleen veelbelovende dieren, maar legendes zeggen ook dat draken wereldwijd zorgen voor goed weer en goede oogsten. Toen Bell & Ross de BR 05 Artline Dragon ontwierp, gebruikte het elementen die de natuur symboliseren, zoals de zon, de maan, zwaluwen, dieren en planten, om de diepgaande culturele en spirituele connotatie van de draak tot uitdrukking te brengen.

Degenen die de draak ondertekenen, hebben kracht, moed en macht. De draak symboliseert vriendelijkheid, voorspoed en geluk en is een goed voorteken.

Voor kunstenaars zijn draken een onuitputtelijke bron van inspiratie, die talloze symbolische of verfijnde beelden inspireert. Het beeld van de draak is een combinatie van slangenlichaam, gewei, adelaarsklauwen, vissenschubben en konijnenogen. De grafische ontwerpers van Bell & Ross werkten nauw samen met horlogemakers om harmonieuze en uniforme thema’s en gravures te bedenken die het gehele horlogeoppervlak bedekken.

BR 05 Artline Dragon behoudt het ontwerp van de afgeronde rand van de BR 05-serie en de vier schroeven die in de behuizing zijn ingebed, waardoor een nauwkeurige tijdweergave mogelijk is zonder de samenhang van het algehele ontwerp in gevaar te brengen.

Gravure proces

Chinese beeldhouwkunst heeft een lange geschiedenis. De wijzerplaat en armband van BR 05 Artline Dragon zijn zeer delicaat en opvallend.

Traditionele uurwerkkringen beschouwen graveren als de eerste decoratie zonder uurwerkfunctie. Bell & Ross’ productie van BR 05 Artline Dragon is een eerbetoon aan de Chinese cultuur en graveertechnologie en tilt de horlogetechnologie naar een hoger niveau. De productie van de kast en band van het Jaar van de Draak-horloge maakt gebruik van de allernieuwste lasergraveertechnologie. Elke schakel van de armband wordt geëtst en vervolgens geassembleerd. De technologie is exact en het patroon mag niet worden vervormd. In elk nauwgezet proces is er geen ruimte voor fouten. Elke link wordt met precisie gemaakt, zodat het algehele patroon consistent is.

BR 05: Elegant tijdsbesef

De BR05-serie, gelanceerd in 2019, is het meesterwerk van Bell & Ross in het verkennen van de markt voor stedelijke modehorloges. Elke stijl straalt een sterk gevoel van elegantie en eigentijdse stijl uit.

Alle door Bell & Ross ontwikkelde uurwerken volgen het principe van technische uitmuntendheid, en de BR 05 Artline Dragon is daarop geen uitzondering. Dit nieuwe werk in beperkte oplage is uitgerust met het BR-CAL.321 zelfopwindende uurwerk met een gangreserve van 54 uur, wat een nauwkeurige en stabiele reistijd garandeert, en is vooral geschikt voor de actieve levensstijl van knappe stadsmannen. De urenschaal bevindt zich op de afgeschuinde rand van de wijzerplaat en zal de integriteit van het kraangraveerpatroon op de wijzerplaat niet verstoren.

Premium uurwerken

Nu het Jaar van de Draak nadert, geeft de BR 05 Artline Dragon op levendige wijze het gedrag en de symbolische betekenis van de draak weer. Het kunstenaarschap is verfijnd en complex, en het concept en ontwerp zijn zeldzaam.