De Minimalistische Charme Van H. Moser & Cie. Door De Tijd Heen, Imitatie Horloges

Gedurfde innovatie, uniciteit en een niet-aflatend streven naar details hebben het Zwitserse onafhankelijke horlogemerk H.MOSER&CIE gemaakt. Word een leider op het gebied van fijne uurwerken. Het heeft er ook voor gezorgd dat Sohu-oprichter, voorzitter en CEO Ma Zhang Chaoyang, een Ph.D. in de natuurkunde van het Provinciaal Instituut voor Technologie, word een leider in de internetindustrie. Eind 2023 sloegen H. Moser & Cie. en Zhang Chaoyang de handen ineen om hun eerste oudejaarsavondtoespraak te houden. Het ontcijferen van de waarheid van de tijd op basis van de algemene relativiteitstheorie bracht het publiek ertoe een unieke, hardcore oudejaarsavond door te brengen.

In deze natuurkundeles op oudejaarsavond gebruikte Zhang Chaoyang het horloge uit de H. Moser & Cie. Speedster-serie als voorbeeld om de fysieke principes van de beweging te deconstrueren, het ultieme streven naar hoogwaardige horloges vanuit de subtiliteiten te interpreteren en de kloof te overbruggen tussen horloges en natuurkunde. De dimensionale tunnel tussen. In de bijna 800 jaar van ontwikkeling van mechanische uurwerken zijn hoogwaardige imitatie horloges altijd nauw verbonden geweest met natuurkunde en astronomie: de beweging van planeten en sterren is de basis van tijdmeting, en de combinatie van deze meetmethoden en natuurkundige principes legde de basis voor het meten van de tijd. basis voor uurwerkmechanismen. Structuur. H. Moser & Cie. houdt zich aan het oneindige streven naar geavanceerde uurwerkvaardigheden en geeft de vierkante wijzerplaat complexe functies zoals eeuwigdurende kalender, maanfase en retrograde. De nauwkeurige controle van de tijd van een horloge is onlosmakelijk verbonden met de technische kernonderdelen van het uurwerk en het echappement. Henry Moser & Cie. is een van de weinige Zwitserse horlogemerken die hoogwaardige spiraalveren kan produceren. Als klassieker van het merk weerspiegelt de Speedster-serie de naam van de serie met een minimalistische ontwerpstijl geïnspireerd op de hogesnelheidstreinen uit de jaren twintig en begin jaren dertig, wat de stijl van het merk om voortdurend door zichzelf heen te breken volledig demonstreert. Jane charme.

De automatisch opwindbare flyback-chronograaf uit de Speedliner-serie versie 2.0 (Streamliner Flyback Chronograph Funky Blue 2.0) is een horloge dat de eer van GPHG’s beste klok heeft gewonnen tijdens de “Oscar van de horloge-industrie” van 2020. De versie 2.0 werd eerder uitgebracht. Evolutie van twee klokken. Het horloge introduceert het transparante gelakte H. Moser & Cie.-logo op de iconische Funky Blue gerookte wijzerplaat van het merk, wat op subtiele wijze het unieke karakter van het horloge benadrukt. Uitgerust met het HMC 907-uurwerk, ontwikkeld door AGENHOR, partner van H. Moser & Cie., is de zelfopwindende rotor op ingenieuze wijze tussen het uurwerk en de wijzerplaat geplaatst, waardoor de complexe structuur en componentdetails van het chronograafuurwerk zichtbaar zijn.

De Streamliner Flyback Automatic Chronograph Boutique Edition is de eerste keer dat het merk geen metalen armband meer gebruikt sinds de lancering van de serie in 2020. Hij is uitgerust met 5N roodgouden materiaal en een rubberen band… De band is slim geïntegreerd in de kast , en de 5N roodgouden tint en Aurora Green (Matrix Green) gerookte wijzerplaat presenteren een nieuwe esthetische stijl. Dit horloge sluit ook aan bij de consistente minimalistische filosofie van het merk, en het transparante gelakte merklogo op de wijzerplaat is als een geheime handtekening. Het is ook uitgerust met HMC907, een van de meest opvallend ontworpen chronograafuurwerken in de geschiedenis van het merk. Het staat bekend om zijn eenvoud en leesbaarheid. Het heeft een gangreserve van 72 uur en een zeer moderne afwerking. Elk ontwerpdetail is zorgvuldig vervaardigd. Demonstreert uitstekend geavanceerd horlogevakmanschap.

Het Streamliner Small Seconds Blue Enamel horloge is uitgerust met het 18e nieuwe zelfopwindende, zelf geproduceerde uurwerk HMC 500, dat 100% onafhankelijk is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd door het merk. Het is tevens het eerste model van H. Moser & Cie. Het kleinste uurwerk dat deze eeuw is ontwikkeld. Vanwege het kleinere formaat van het nieuwe uurwerk zijn de verhoudingen van de iconische kussenvormige kast opnieuw ontworpen, waardoor deze slankere lijnen heeft gekregen die er perfect bij passen. H. Moser & Cie. heeft speciaal de geëmailleerde wijzerplaat “Grand Feu” geselecteerd en deze “Aqua Blue” genoemd om de klassieke gerookte afwerking van het merk opnieuw te interpreteren. De niet gecentreerde kleine secondewijzer bevindt zich in de gelakte ronde subwijzerplaat op 6 uur, waardoor een charmant contrast ontstaat met de onderliggende wijzerplaat. Dit horloge demonstreert volledig de technische en esthetische kracht van H. Moser & Cie. en is voorbestemd om een van de onmisbare uurwerken in de onafhankelijke horlogewereld te worden.

H.MOSER&CIE. maakt gebruik van baanbrekend denken om zijn unieke inzichten in geavanceerd horlogevakmanschap te tonen.