Bell&Ross Lanceert Replica Watches In Beperkte Oplage

Bell&Ross was drie jaar lang partner van het aerobatic team van de Franse patrouille en lanceerde een horloge in beperkte oplage om de 70e verjaardag van de oprichting van de elite-eenheid van de Franse luchtmacht te vieren – de Patrouille de France werd opgericht in 1953 en is in de lucht gestegen al 70 jaar bekend als een van ’s werelds meest opmerkelijke vloten voor luxe vliegshows, de teamleden zijn allemaal topjagerpiloten en hun prestaties verbeteren voortdurend, wat een speciale status en reputatie voor de vloot heeft gevestigd. Het prestatieteam symboliseert de uitmuntendheid van het Franse leger en de ruimtevaartindustrie. Elke voorstelling is fantastisch qua techniek en kunst. Strenge voorbereidingen en nauwkeurige uitvoeringsprestaties hebben de afgelopen 70 jaar herhaaldelijk tot innovaties geleid. Deze waardevolle ervaringen en principes passen nog steeds bij de tijd van vandaag en nog meer bij het idee van Bell&Ross.

Carlos Rosillo, president en mede-oprichter van Bell&Ross, zei: “Het aerobatische team is een elitemacht van de Franse luchtmacht en ze zijn ook ambassadeurs voor de uitmuntendheid van de Franse militaire en ruimtevaarttechnologie. De BR 03-92 PAF Het 70-jarig jubileumhorloge is getuige geweest van de rijke en lange geschiedenis van Bell&Ross en de militaire luchtvaart.

Hetzelfde idee

De alliantie tussen het patrouille acrobatische team en Bell&Ross is zinvoller dan de samenwerking tussen gewone merken. Net zoals het kunstvliegteam een stilzwijgende afspraak tussen de teamleden vereist, zijn het prestatieteam en Bell&Ross respectievelijk de autoriteit op het gebied van vliegen en uurwerken, met hetzelfde concept. De twee partijen werken sinds 2021 steeds nauwer samen en hebben tot nu toe een solide en solide partnerschap opgebouwd.

Kolonel Mallard, directeur van SIRPA Air and Space, zei: “De Franse luchtmacht en Bell&Ross hebben sinds 2020 een hechte en betrouwbare samenwerking opgebouwd, gebaseerd op het aerobatische teammerk en de gemeenschappelijke filosofie van beide partijen – zelftranscendentie, meedogenloze innovatie, strikte precisie en eenheid, het is altijd de overtuiging waar het prestatieteam en Bell & Ross zich aan houden. Wat nog belangrijker is, beide partijen streven ook naar perfectie en zijn toegewijd aan het verbeteren van de status van de Franse technologie en cultuur, waardoor de samenwerking tussen de twee partijen hebben een diepere betekenis. De herdenkingsreeks replica watches die deze keer is gelanceerd, is de kristallisatie van de gemeenschappelijke filosofie en het enthousiasme van beide partijen.”

Legendarische vechter

In de afgelopen 70 jaar heeft het Patrol Air Demonstration Team talloze harten geraakt dankzij de uitstekende prestaties van bekwame piloten en straaljagers. Het uiterlijk van de jager is slank en gracieus, als een draak, en hij snijdt door de lucht. Thunderjet, die in 1953 in dienst kwam, en Alphajet, die in 1981 in dienst trad, evenals Ouragan, Mystère IV en Fouga Magister, zijn allemaal klassieke legendes, en ze verschenen samen in BR 03- De keramische achterkant van de 92 PAF 70th Anniversary Watch is een eerbetoon aan deze legendarische vechters.

Eerbetoon aan de legende moest ook een aantal technische uitdagingen overwinnen. Bruno Belamich, een andere oprichter en creatief directeur, zei: “Sinds het kunstvliegteam in 1953 werd opgericht, zijn deze vijf jagers achtereenvolgens in dienst geweest. Het was ingewikkelder voor de kunstafdeling, maar de taak werd uiteindelijk voltooid.

Een uurwerk voor piloten

Het succes van een vliegshow hangt volledig af van de prestaties van de piloot. De vlieginstrumenten in het vliegtuig zijn stuk voor stuk hulpmiddelen om de piloot bij te staan. Ook de horlogefilosofie van Bell&Ross volgt dit principe. Uurwerken moeten voldoen aan de eisen van professionals en de technische prestaties van het horloge vormen daarop geen uitzondering. , voegt ook een laag van echt praktisch belang toe.

Bruno Belamich herinnerde zich: “Voordat we een horloge maken, moeten we de piloot raadplegen. Het eerste doel is om aan hun behoeften te voldoen en uurwerken te maken die hen kunnen helpen bij het voltooien van hun taken. De BR 03 TYPE A Patrouille de France is bijvoorbeeld gebaseerd op de eisen van de piloot. Het is geproduceerd en uitgerust met een quartz uurwerk, dat twee weergavemodi heeft van lopende naalden en springende karakters. ” De nieuwe BR 03-92 PAF limited edition is daarop geen uitzondering. Piloten geven ontwerpinspiratie en werken mee aan het ontwerpen van horloges.

Zweven

Het BR 03-92 PAF-horloge herdenkt de 70e verjaardag van de oprichting van het Patrol Air Show Team. Het is ook een op en top professioneel uurwerk. De behuizing is behandeld met een zwarte coating om het contrast van ontwerpdetails te benadrukken. BR-CAL 302 zelfopwindend uurwerk geeft uren, minuten, seconden en datums weer. De punt is waterdicht tot ongeveer 100 meter en gelimiteerd tot 999 stuks.

Bell&Ross heeft speciaal voor dit nieuwe werk een heldere, helderblauwe wijzerplaat geselecteerd, die de uniforme kleur van de aerobatic teampiloten weerspiegelt. Het logo van het prestatieteam en het logo van het 70-jarig jubileum zijn aan beide zijden van de wijzerplaat geplaatst en de buitenrand van de wijzerplaat is subtiel omcirkeld met het blauw van de Franse vlag: witte en rode driekleur.