Panerai Luminor Due Luminor Due 38 mm Replica Horloges Kopen

Panerai lanceerde het nieuwe horloge Luminor Due 38 mm, dat de mode van moderne looks interpreteert met een nonchalant en stedelijk temperament. Het nieuwe werk interpreteert Panerai’s traditie van zeer nauwkeurige uurwerken die uitstekende prestaties, esthetisch ontwerp en praktische functies integreren, en neemt voor het eerst een nieuw lichtgekleurd kleurenschema voor de wijzerplaat aan, dat een charmante moderne stijl laat zien. Het nieuwe horloge heeft een roestvrijstalen kast van 38 mm en het gedetailleerde ontwerp van de metalen armband benadrukt de uurwerkstijl van Panerai, die flexibel voldoet aan de draagbehoeften van verschillende gelegenheden in het dagelijkse stadsleven.

De delicate en chique details van de sandwich-wijzerplaat zijn gecoat met wit Super-LumiNova lichtgevend materiaal, dat groen oplicht in het donker. De wijzerplaat is minutieus gepolijst door middel van een dubbel afwerkingsproces, met een verloopeffect van licht naar nacht van boven naar beneden. Het nieuwe replica horloges kopen heeft drie wijzerplaatstijlen met verschillende kleuren – lichtblauw, lichtgroen en mistroze – datumweergave om 3 uur en kleine seconde om 9 uur. De wijzerplaat is gegraveerd met de woorden “PANERAI”, die een chique stedelijke stijl presenteren en ook slim het nieuwe kleurenschema weergeven dat voor het eerst door Panerai is geïntroduceerd.

De gepolijste roestvrijstalen kast met een diameter van 38 mm heeft een gesloten bodemdeksel. Het is ook uitgerust met een metalen armband waarvan de vorm is geïnspireerd op Panerai’s iconische kroonbrugbeschermingsapparaat. Elke schakel presenteert de semi-elliptische omtrek van dit klassieke apparaat, dat afwisselend gepolijst en gematteerd is om het horloge te maken. Het is verfijnder en voegt persoonlijkheid toe aan stedelijke looks.

De grootte en verhoudingen van het nieuwe Luminor Due-horloge zijn opnieuw ontworpen om dunner, lichter en vloeiender te zijn. Tegelijkertijd zet het ook de precieze en rigoureuze mechanische schoonheid van de representatieve modellen van de Panerai-kalender voort, een levendige interpretatie van de exquise Italiaanse stedelijke stijl.

Het nieuwe Luminor Due 38 mm horloge heeft een P.900 zelfopwindend mechanisch uurwerk en een gangreserve van 3 dagen. Het is alleen verkrijgbaar bij Panerai-boetieks en elk oog is beperkt tot 500 stuks per jaar.