Oris Lanceert Nieuwe Aquis-serie Replica Watches

Voor het eerst wendde Oris zich tot de ontwikkeling van de best verkochte Aquis-serie om een unieke jaarlijkse traditie te herdenken: het creëren van 250 speciale editie-horloges om het verhaal van Oris te vieren.

liefde voor horloges

Als je Oris door de jaren heen hebt gevolgd, weet je dat het bedrijf op 1 juni 1904 werd geregistreerd. Wat nog belangrijker is, is dat elk jaar op 1 juni een gelimiteerde oplage van 250 horloges wordt uitgebracht, genoemd naar Hölstein, een prachtige stad in het Juragebergte van Zwitserland, ook wel bekend als Oris. Het is 119 jaar geleden dat China werd geboren.

De 2023-editie van het Holstein-horloge van dit jaar zet deze trotse traditie voort. Geïnspireerd door het best verkochte Aquis-duikhorloge van het merk, voegt het nieuwe designelementen toe aan deze populaire serie. Het is beperkt tot 250 stuks wereldwijd op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Hoewel de bijzonderheid van dit horloge onbetwistbaar is, is de geest erachter belangrijker.

Sinds de oprichting in 1904 is de filosofie van Oris geweest om horloges van hoge kwaliteit te maken die schoonheid, vakmanschap, bruikbaarheid en waarde combineren. Deze geest leeft meer dan een eeuw later voort in Holstein’s limited edition-horloge uit 2023. Nu kunnen mechanische horloges ook de industriële technologie en romantiek van traditionele uurwerken combineren om betaalbare looks te creëren voor alle hardwerkende mensen.

Al 119 jaar maakt Oris, in overeenstemming met de visie van de oprichter, prachtige uurwerken met praktische functies en redelijke prijzen. Sommige mensen denken dat mechanische horloges in dit tijdperk niet meer nodig zijn. Als je alleen kijkt naar de functionaliteit van timing, zijn er veel alternatieven, maar een automatisch horloge is een prachtig handwerk en mooie dingen kunnen altijd eindeloos veel plezier brengen. Veel mensen streven naar een beter leven en waarderen meestal een evenwicht tussen kwaliteit en waarde. Oris hoopt mensen vreugde te brengen. Daarbij geeft het ook zijn onafhankelijke geest en persoonlijkheid door aan consumenten met hetzelfde streven.

een andere manier van denken

Introductie van de Holstein Limited Edition 2023, de eerste Aquis zonder kalender, met een paarse wijzerplaat.

Sinds 1904 is er iets veranderd, maar het enthousiasme voor het maken van mechanische horloges leidt Oris al meer dan een eeuw. Holstein heeft Oris gevormd tot een merk met een onafhankelijke geest en zijn weg gaan.

Oris houdt vast aan het merkconcept dat van generatie op generatie is doorgegeven en doet wat zij denkt dat goed is. De geboorte van de Holstein limited edition-horloges viert de voortzetting van de onafhankelijke geest en is een eerbetoon aan alle fans die van Oris en mechanische uurwerken houden. De eerste drie versies zijn enigszins “buiten de gebaande paden”, maar ze laten de meest opwindende en onafhankelijke kant van de persoonlijkheid van het merk zien.

Dit jaar blijft de vierde editie van het Holstein-horloge schitteren. Dit is het eerste horloge gebaseerd op de evergreen model-Aquis-duikserie van het merk, maar het heeft een verborgen geheim.

Oogopslag: Zijn het viooltjes?

Het volgende is de beweging. Het horloge wordt aangedreven door het zelfopwindende uurwerk Oris400, een zelfopwindend vijfdaags uurwerk dat door het merk is ontwikkeld. Met uitstekende antimagnetische eigenschappen, chronometerprecisie (-3/+5 seconden per dag), 10 jaar service-intervallen en garantie. Dus hier komt het probleem: er is geen kalendervenster! Dit is het allereerste “ongedateerde” Aquis-ontwerp.

Dan is er de achterkant van de kast, gegraveerd met het nummer van de beperkte oplage en in reliëf gemaakt met Howe Bear, die een wetsuit draagt. Waarom? Omdat het leuk is, laat de schattige Howe Bear een glimlach op je gezicht toveren. Dit is nog steeds een hoogwaardig duikershorloge dat waterdicht is tot 300 meter.

De gelimiteerde editie van Holstein moet altijd een uniek bestaan zijn, een zeldzame schat en af en toe een verjaardagscadeau. Wat het merk vanaf de oorsprong verbindt met liefhebbers over de hele wereld, is vreugde. Daarom deed Oris een buitenbeentje.

“Dit is het allereerste ‘ongedateerde’ Aquis-ontwerp, als reactie op het geroep van fans.”

de macht aan het volk

De Holstein Limited Edition 2023 wordt aangedreven door het Oris 400 in-house uurwerk, een hoogwaardig automatisch uurwerk met drie prestatiebeloften.

Uitstekend antimagnetisch

De Oris 400 zelfkaliber heeft meer dan 30 antimagnetische componenten, die de specificaties van de ISO 764 verbeterde antimagnetische standaard overtreffen.

Vijfdaagse dynamische reserve

Het horloge uitgerust met het Oris 400 zelfkaliber heeft een gangreserve van maximaal 5 dagen. Zelfs als het op donderdag inactief is, houdt het nog steeds een gemiddelde tijd aan wanneer het om de dinsdag wordt gedragen.

10 jaar garantie

Durf 10 jaar garantie te beloven voor alle replica watches die zijn uitgerust met dit uurwerk, praktisch na registratie in MyOris. Oris raadt gebruikers ook aan om hun ogen om de tien jaar te onderhouden.

lichtere aanraking

Magisch Paars en Duikbeer. Rolf Studer, co-CEO van het merk Oris, zei dat horloges zijn ontworpen om plezier te hebben.

Het belangrijkste aan het maken van deze karakteristieke collectie is dat ze verband houden met de verjaardag van Oris – het bedrijf werd opgericht op 1 juni 1904. Deze plek definieert wie Oris is, een geschenk aan Oris zelf en zijn fans. Horloges zouden niet exclusief voor boetieks moeten zijn – mensen over de hele wereld kunnen ze kopen via hun officiële retailers, in hun streven om Oris-liefhebbers een betere ervaring te bieden.

Holstein limited edition horloges hebben een traditie om het verhaal van Oris te vertellen. Het zijn bijvoorbeeld de enige creaties met de Oris-beer. Je zou kunnen zeggen dat de Holstein-editie het meest toegankelijk is voor het hart van een echte Oris, ondanks dat er maar 250 van zijn gemaakt.

“Oris neemt de horloge-industrie serieus. Mechanische horloges van Zwitserse makelij kunnen ook ontspannen en vrolijk zijn, wat iedereen inspireert.”

Noem het een concept: maar de Holstein Limited Edition van dit jaar is een Aquis met stalen gordel die meer aanvoelt als een gewone operatie. En het is een verstandige beslissing!

De eerste drie generaties Hölstein-versies zijn allemaal welverdiende conceptmodellen, vooral het volledig stalen horloge dat vorig jaar terugkeerde naar 1990. Dit horloge herinnert aan een bepaald hoofdstuk in de geschiedenis en blaast de iconische Full Steel-collectie nieuw leven in, waarbij de essentie van de jaren 90 en de baanbrekende 690 mechanische uurwerken worden vastgelegd. De Holstein-versie uit 2023 ziet er daarentegen meer spartaans uit, maar het concept van dit horloge is volledig gebaseerd op de oprechte aantrekkingskracht van Oris-fans.

Oris heeft het geluk een zeer actieve wereldwijde gemeenschap te hebben. Dat zie je terug in de interacties op sociale netwerken, zoals de bloeiende Oris-horlogefamilie. Oris heeft wereldwijd meer dan 30 filialen, elk gerund door een lokale Oris-fan. Ze praten met merken en delen hun mening over horloges en merksamenwerkingen. Ze stellen ook geweldige vragen. Waarom maakt Oris geen Aquis zonder datum? Wanneer komt de klok met de paarse wijzerplaat uit? Deze hebben de editie van 2023 van Holstein geïnspireerd; paarse lucht komt uit het oosten zodra het werkt.

Conceptmodellen of unieke ontwerpen duiden vaak op toekomstige richtingen. De limited edition Holstein geeft geen toekomstige bewegingen voor het merk aan, hoewel ons Oris 403 in-house uurwerk debuteerde in de editie van 2021. Maar het is vooral een feest dat bedoeld is om vreugde te brengen, mensen aan het lachen te maken en iets terug te doen voor Oris-fans. Wat betreft Aquis zonder kalender? Geen idee op dit moment. Net zoals Oris geen reguliere serie Full Steel all-stalen horloges heeft uitgebracht.

Oris zet zich in voor het creëren van ontspanning omdat er al te veel heftige onderwerpen zijn in de wereld, en hoopt op een drukke dag mensen een geluksmomentje te bezorgen. Een mechanisch horloge van Zwitserse makelij kan ook een ontspannende en plezierige aangelegenheid zijn. De horloges uit de Holstein-serie zijn ook een positief symbool van inclusiviteit. In plaats van negatieve emoties zoals jaloezie te creëren, bouw positieve emoties op, focus op wat we hebben en deel de goede tijden met anderen in plaats van de hele tijd een strak gezicht te houden. Oris neemt uurwerken serieus, is trots op het maken van geweldige dingen waar mensen van houden, reist licht maar inspireert, heeft plezier en geniet van het leven; dat is Oris, Holstoy Vanwege de editie van 2023.

Productdetails

geval

Roestvrijstalen kast met in één richting draaibare grijze keramische bezel.

Diameter

41,50 mm

bellen

Paars lichtgevend materiaal Handen en schalen bedekt met Super-LumiNova helder materiaal

spiegel

Gewelfd saffier aan beide zijden, anti-glare coating aan de binnenkant

Onderkant

Geschroefde achterdeksel van roestvrij staal, gegraveerd met het limited edition-nummer en Howard Bear

tuning structuur

Roestvrijstalen geschroefde veiligheidskroon

waterbestendig

300 meter

beweging

model

Oris 400 in-house uurwerk

Functie

Centrale uren, minuten, seconden, onmiddellijke kalender, stopseconden.

precisie

-3/+5 seconden per dag (binnen COSC-tolerantie)

Andere functies

Uitstekende antimagnetische prestaties

Opwindende methode

automatisch

gangreserve

120 uur

Garantietoezegging

Ga naar oris.ch om lid te worden van MyOris en registreer je horloge om 10 jaar garantie te ontvangen, die ook van toepassing is op het uurwerk. Onderhoud wordt om de tien jaar aanbevolen.

beperkte editie

250 stuks, verpakt in een speciale houten horlogedoos

Advies verkoopprijs

29.800 RMB

tijd om op de markt te brengen

juni 2023