Blancpain’s Nieuwe Ladybird Damesserie Diamanten Prom Kleurrijk Replica Watches

Wanneer de lente inspiratie oproept en alles vol kleuren is, begon Blancpain een creatief spel van ‘kleurencombinatie’, waarmee het merk de twee klassieke en tijdloze dameshorloges met diamant prom vernieuwde: het maanfase-complicatiehorloge en het horloge met kleine seconden. De onvergetelijke “beauty mol” maanfase wijzerplaat en de subtiel draaiende kleine secondewijzer, omringd door edelmetalen en diamanten, passen precies in de oogverblindende halo van het Ladybird dameshorloge met diamanten bol oogverblindende juwelen in het midden.

De zon wordt feller en roept luid om kleur. We selecteerden de meest exquise kleuren in de kast. We combineerden ze met het Blancpain Ladybird Women’s Diamond Prom Colourful Watch en trokken ‘nieuwe kleren en nieuwe kleren’ aan, bloeiend kleurrijk en verblindend licht in de zon. Twee nieuwe werken: Diamond Ball Moon Goddess Watch en Diamond Ball Small Seconds Watch, presenteren tijdloze tijd met fijn getextureerde parelmoeren wijzerplaten. Op de parelmoeren wijzerplaten bevinden zich 70 4C-standaard VVS-niveau zuivere, onberispelijke en prachtig geslepen diamanten. Kies diamanten om de stroom van de tijd te bewaken. Na een “kleurenspel” veranderen de Romeinse cijfers en bandje in nachtblauw, malachietgroen, bosgroen, dromerig paars of turkooisgroen, harmonieus vermengd met de kostbare roodgouden of witgouden materialen.

Als je goed naar de wijzerplaat kijkt, zie je een subtiele asymmetrie, waardoor een visuele ervaring ontstaat die het traditionele evenwichtsgevoel doorbreekt. Alle elementen op de wijzerplaat hebben onregelmatige hellingen, of het nu gaat om Romeinse cijfers of om edelmetalen ringen omgeven door diamanten. En dit ontwerp wordt ook toegepast op de maanfaseweergave en het kleine tweedehands weergavegebied. De schoonheid van dit “in stilte bewegende” ontwerp is een kenmerkende uitdrukking geworden van het kleurrijke horloge met diamanten prom om zijn persoonlijkheid te benadrukken.

Het kleurrijke Blancpain Diamond Prom-horloge benadrukt de kenmerkende uitdrukking van persoonlijkheid en creëert een visuele ervaring die het traditionele gevoel van evenwicht doorbreekt.

Het gloednieuwe Ladybird Women’s Diamond Prom Colourful Watch is gemaakt van VVS-diamanten, ingelegd met 138 schitterende diamanten van 2 karaat. De kast met een diameter van 34,9 mm is de belangrijkste “ruimte” voor het dragen en uiten van de schoonheid van diamanten – 59 diamanten schitteren op de lunette, de nokken en de kroon, waardoor ze een aangename en luxueuze proportie om de pols krijgen. Toen Blancpain de Diamond Ball-serie creëerde, gebruikte het kleuren en diamanten om met elkaar te verweven om de schoonheid van vrouwen uit te drukken. Het drong aan op het hoogwaardige inlegproces voor sieraden, waarbij elke parameter nauwkeurig met de hand moet worden afgesteld, en het werd met de hand gepolijst en zeer gepolijst met geavanceerde technieken voor het maken van replica watches. De edelmetalen sjerp van diamanten zorgt ervoor dat diamanten van meer dan 2 karaat meerdere keren in vlammen opgaan, en “schoonheid en licht” gaan uiteindelijk harmonieus samen met “geavanceerde uurwerken”.

De nieuwe Ladybird damesserie diamanten prom oogverblindend horloge maakt gebruik van VVS-kwaliteit diamanten.

De nieuwe Ladybird Diamond Ball-werken zijn uitgerust met puur mechanische uurwerken: het godinnenhorloge is uitgerust met 1163L-conditionering en het kleine secondehorloge is uitgerust met 1163-uurwerk; beide hebben een gangreserve van maximaal 4 dagen en zijn uitgerust met antimagnetische siliconen haarveren, met als doel een unieke, precieze en zorgeloze draagervaring te creëren voor onafhankelijke, romantische en intelligente nobele vrouwen. Door fijn polijsten is elk onderdeel een functionele noodzaak en het waard om esthetisch te overwegen. Het gouden oscillerende gewicht van het Diamond Ball-horloge is versierd met een cirkelvormig hol patroon, dat het ontwerp van de wijzerplaat positief en negatief weerspiegelt. Elke keer dat het wordt omgedraaid en gespeeld, kan het bevestigen dat Blancpain een echt “geavanceerd horlogemerk” is.

Over Lieveheersbeestje

De damescollectie Ladybird toont de pioniersrol van Blancpain in de geschiedenis van dameshorloges. Of het nu gaat om het eerste zelfopwindende dameshorloge dat uitkwam in 1930, of om het kleine ronde mechanische uurwerk uit die tijd, dat in 1956 werd geboren op het lieveheersbeestjehorloge, en het voortreffelijke en moderne eigentijdse ontwerp dat tot op de dag van vandaag voortduurt: Blancpain Ladybird dameskledingseries weerspiegelen allemaal het enthousiasme van het merk voor geavanceerde uurwerken en buitengewone kwaliteit.

De glorieuze geschiedenis van Blancpain dameshorloges is onlosmakelijk verbonden met de vastberadenheid van de toenmalige merkleider, mevrouw Betty Fiechter. Betty werd begin jaren dertig merkmanager en werd de eerste horlogemaker – een vrouwelijke bedrijfsleider. Betty’s vindingrijkheid en vooruitziende blik maakten de weg vrij voor Blancpain om het gebied van sieraden en horloges te betreden, wat de internationale reputatie van Blancpain enorm versterkte.