ZENITH Viert Het Nieuwe Jaar Met Verschillende Hoogwaardige Uurwerken, Replica Horloges

Alles is nieuw en het jaar verandert. ZENITH presenteert vijf prachtige uurwerken voor het nieuwe jaar in het Jaar van de Draak. Ter gelegenheid van de verandering van de tijdserie presenteert Zenith zijn uitstekende en onderscheidende horloges uit de DEFY-serie en voortreffelijke horloges uit de ELITE elite-serie, evenals de baanbrekende en retro PILOT pilot-serie Chinese limited edition-horloges en de tijdloze klassieke CHRONOMASTER flagship-serie horloges om uitdrukking te geven aan zijn oprechtheid. Wens.

Lucky Najib, ter viering van de nieuwe hemel, het ZENITH DEFY SKYLINE-horloge wikkelt de rode lucht om de pols en wikkelt pure authenticiteit met oprechtheid en enthousiasme. De gelimiteerde editie van de DEFY SKYLINE horloges Xiaoxia Red is ingelegd met briljante diamanten op de wijzerplaat en gecombineerd met een twaalfhoekige gefacetteerde roestvrijstalen kast. De combinatie van sierlijke diepte en verfijnde contouren geeft de gelegenheid een sprankelende schittering. De ELITE-serie klassieke replica horloges combineert ook een rustig en rijk rood met een ingetogen en elegant design. Het verfraait de sierlijke en vredige, vrolijke sfeer van het festival met een sierlijke en prachtige bordeauxrode krokodillenleren band om de pols die elkaar aanvult.

De veelbelovende draak zweeft de wolken in, zeilend op de wind, waarbij hij het heldere goud gebruikt dat licht en voorspoed vertegenwoordigt. ZENITH PILOT pilot-serie Chinese limited edition horloge integreert de filosofie van oosterse esthetiek in de iconische klassieke PILOT pilot-serie van het merk die retro werkt. De avant-garde samensmelting van de bronzen kast en de nieuwe obsidiaan gouden wijzerplaat voegt een uniek tintje toe aan het nieuwe jaar. Het CHRONOMASTER Sport-sporthorloge maakt gebruik van warme, edelmetalen materialen en het iconische El Primero 3600 hoogfrequente, zelfopwindende chronograafuurwerk, waardoor het een prachtige gouden rand heeft die elke 1/10 seconde van de gelukkige tijd nauwkeurig bevriest. Alle ingetogen luxe klassiekers realiseren zich de voortreffelijke combinatie van modieus uiterlijk en uitstekende prestaties en zijn tijdloos in het vuurwerk van het nieuwe jaar, en ze gaan samen op nieuwjaarsreis.