Nieuwe Panoinverse Limited Edition Bewerken Ecact Movement Poly Replica Watches

Urban Canyon, wolkenkrabbers, billboards en graffiti -kunstenaars: Glashütte Original Glashuti lanceerde aanvankelijk een nieuw uurwerk om je uit te nodigen om diep in de stedelijke jungle te gaan en de bron van vitaliteit te verkennen die onbeperkte mogelijkheden ontdekken. Evenals het is echter nog kritischer. Geen beton en asfalt, alleen edele metalen en precisiemachines, worden in het oog gedrukt; Het lawaai en de commotie in de stad zijn niet de zachte tikkende geluiden die in de oren zijn gegaan. De precisielaser snijwerk van Huamei City wordt weerspiegeld in de oorspronkelijke zelfgemaakte beweging van Grasuti.

Urban Jungle -geproduceerd

Panoinverse Limited Edition Edition Polying Motor omgekeerde Watch Limited Edition presenteert het prachtige landschap op de wijzerplaat. Als u de beweging als een canvas neemt, is de nieuwe interpretatie van straatkunst dat de voorkant en de achterkant zijn versierd met charmant stedelijk decor, als een geobsedeerde luchtspiegeling. Diep de straten en steegjes op, vind overal nieuwe dingen en creëer een gevoel van onderdompeling -van de eenvoudige lijnen van stedelijke architectuur tot de productie van muurschilderingen. Aan de voorkant van de beweging klommen we naar de afstand, een vogelperspectief op de welvaart en bedachtzaamheid van de stad. Op de achterkant van de beweging ging de stedelijke verkenning verder. U kunt niet alleen genieten van de wolkenkrabbers van dichtbij, maar u kunt zelfs de inspirerende slogans op de billboards zien; U ziet het raamreinigingsmedewerkers hard werken en de graffiti -artiesten die een bekend dubbel G -logo aan de muur trekken. Uiteindelijk stond een bewoner op het balkon alsof hij naar ons keek.

Er is een voortreffelijk vakmanschap te zien.

De reden waarom de straten van stedelijke straten worden gekozen als het thema van het nieuwe limited edition -horloge is doordacht. De omtrek van de stad symboliseert modernisering, technologische vooruitgang en de excentrieke beweging van een gedeelde visie -panoinverse omgekeerde replica watches. De unieke structuur wordt meestal gezien door de onderste afdekking van de tafel en OK -de afstemmingsmechanismen van de twee zwanenhals. Daartoe heeft een bekeken plant verschillende bewegingen en onderdelen ontwikkeld en een omgekeerde montage aangenomen.

Op dit limited edition -horloge loopt een prachtige laser snijwerk zwart -plated zwart -plated skyline door het oppervlak van driekwart van de spalk en de vlinderbrugplaat en gaat naar de achterkant van het horloge. De Sapphire Crystal Glass Mirror, Bottom Cover en Sommige Hollow Movement Design presenteren een visueel feest van straatkunst: de pols van de horlogedrager is ook onderdeel van het horloge geworden en het is daarmee geïntegreerd. Een.

Elegante architectuur, wijsheid om de vindingrijkheid te zien

Een elegante stad, zorgvuldig beschreven door de oorspronkelijke ontwerpers van Grasuti en Watchmakers, was onvergetelijk. Dit horloge heeft een 42 mm polijsten/satijnen met platina. De bouwindeling in de wijzerplaat volgt de gouden verhouding en realiseert de schoonheid van een harmonieus evenwicht. Het aandeel van zorgvuldige berekening wordt volledig weerspiegeld in het asymmetrische ontwerp dat wordt weergegeven in het uur, de minuten en kleine seconden, en stroomopslag wordt om 2 uur weergegeven. Dit horloge is uitgerust met een grijze louisiannana krokodil lederen band met een platinum vlinder gesp, die comfortabel en elegant is.

Urban Holiday Shooting, spring meer dan bewegen.

De hartpuls van de stad is eindeloos en het traditionele afkooksel van ontspannen en aangenaam. De kaliber 66-12 handmatige ketenbewegingen worden gestabiliseerd met een frequentie van 4 Hz, en de looptijd is 41 uur-genoeg om de snelle stedelijke reis eenmaal te voltooien. De beweging, die zorgvuldig is vervaardigd, prachtig ingericht en nauwkeurig aangepast, is Glashütte originele Glashte’s originele ingenieuze kristallisatie van de vakman. Veel details laten zien dat Panoinverse Limited Edition Edition Polyple Motor’s Purple Watch Limited -versie: schroef met een vaste gouden set, robijnlager, blauwe stalen schroef, haperende rand, Poolse stalen onderdelen, enz. Het krachtige bewijs van het originele meesterwerk!

Trots

Het omgekeerde horloge van de nieuwe Panoinverse -omgekeerde beweging wordt wereldwijd uitgebracht op 23 maart 2023, met een limited edition van 50 stuks, en gelanceerd in China in Beijing SKP, Chengdu SKP en Xi’an SKP.