De Nieuwe Piaget Polo-klok Is Gelanceerd, Replica Horloges Kopen

Na de lancering van het populaire ultradunne eeuwigdurende kalenderhorloge, interpreteert de klassieke Piaget Polo-serie opnieuw op voortreffelijke wijze een andere horlogecomplicatie, met een nieuwe klok in een heldere smaragdgroene tint.

Onderscheidende stijl

De woorden “Juweliers en Horlogemakers sinds 1874” werden vele jaren geleden op de uurwerkcertificaten van Piaget gedrukt, wat een bondige samenvatting is van de unieke prestaties ervan. Honderdvijftig jaar geleden werd Piaget geboren in La Côte-Aux-Fées, diep in de Juravallei, de bakermat van de Zwitserse uurwerkkunst. De gedurfde en pionierende geest van de oprichtersfamilie legde de basis voor de onderscheidende esthetische kenmerken en uitstekende reputatie. Geheel in lijn met de expertise van ultradun ontwerp heeft Piaget een reeks legendarische uurwerken ontwikkeld die zijn geïnstalleerd in horloges die zijn gemaakt van slanke componenten, terwijl hij ook op slimme wijze de prachtige kleuren van decoratieve edelstenen en uitstekend goudvakmanschap interpreteert. Zorgvuldig vakmanschap is verwerkt in de fijne horloge- en sieradenwerken van Piaget, die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Replica horloges kopen.

Nauwkeurig ritme

De chronograaf uit de Piaget Polo-serie werd in 2016 opnieuw ontworpen om aan te sluiten bij de hedendaagse horlogemakerij, terwijl de elegante en sportieve stijl van het eerste horloge uit de Piaget Polo-serie uit 1979 werd voortgezet. Deze klok getuigt ook van Piagets passie voor complexe functies. De technische oorsprong ervan is terug te voeren op de chronograafuurwerken van het Gouverneur-horloge in de jaren tachtig en het horloge uit de Protocole XL- en Upstream-serie in het begin van de 21e eeuw.

PIAGET Polo-serie chronograaf

Dit nieuwe werk maakt gebruik van een kussenvormige kast met een diameter van 42 mm. Verschillende geometrische vormen overlappen elkaar harmonieus binnen de afgeronde lichaamscontour, waardoor een charmant gevoel van gelaagdheid ontstaat. Het horloge heeft een 1160P uurwerk, dat de complexe chronograaffunctie nauwkeurig aanstuurt. De wijzerplaat heeft een uniek contrasterend kleurontwerp, dat op unieke wijze de tweekleurige esthetiek van de “Panda Plate” -klok interpreteert, maar geen gebruik maakt van de klassieke combinatie van puur wit en matzwart. In plaats daarvan introduceert het een warmere kleur, die de gedurfde en ongeremde creatieve vindingrijkheid van Piaget benadrukt. De onvoorstelbare mix van stijlen zorgt voor een geheel nieuwe visuele ervaring.

Gelukkig Groen

De wijzerplaat zet de elegante legende van het eerste horloge uit de Piaget Polo-serie uit 1979 voort en reproduceert het klassieke ronde gegraveerde decoratieontwerp. De prachtige horizontale strepen gaan gepaard met een rijke smaragdgroene tint, die in de stroom van fluorescerend licht een levendige en opvallende nieuwe betekenis aan de wijzerplaat geeft.

De unieke en charmante groene tint weerspiegelt op slimme wijze het weelderige groen van het Zwitserse Juragebergte, de geboorteplaats van Piaget. Deze kleur werd eerder gebruikt in het PIAGET Polo Field kalenderhorloge en het PIAGET Polo ultradunne horloge met eeuwigdurende kalender, met nog een iconische complicatie. In tegenstelling tot de andere “panda dial” klok met een rotsblauwe wijzerplaat en een rubberen band, is het nieuwe PIAGET Polo-uurwerk uitgerust met een glanzende roestvrijstalen armband. Vanaf de eerste verschijning in het begin van de jaren tachtig tot de nieuwste versie die evolutie en innovatie heeft ondergaan, blijft de PIAGET Polo-serie schitteren van vitaliteit en interpreteert de ware betekenis van tijd met diverse charme- en levensstijlveranderingen.