Zwitserse Mido Helmsman Series TV Roségouden Horloge, Imitatie Horloges

Swiss Mido Watch heeft een nieuw TV-roségouden horloge uit de Helmsman-serie gelanceerd, dat de nobele roségouden glans combineert met een warme bruine tint die zo zacht is als chocolade, waardoor het opmerkelijk tijdloos en uniek is.  Het volledig automatische uurwerk van Calibre uit de jaren 80 en 80 interpreteert nauwkeurig de kunst van de tijd dankzij zijn prachtige uiterlijk. Het nieuwe TV-roségouden horloge uit de Helmsman-serie leidt niet alleen de modetrend met zijn unieke design, maar toont ook zijn charmante charme. Dit horloge is niet alleen een uurwerk;  het is een statement van stijl en trendsettend. Imitatie horloges.

Swiss Mido werd opgericht in 1918 en kent een eeuwenoude geschiedenis. In 1973 liet het merk zich voor het eerst inspireren door de vorm van vroege televisietoestellen en lanceerde het eerste tv-vormige kasthorloge van het merk. In 1980 en 2000 werd dit esthetische element voortgezet en werden er nieuwe geïntroduceerd. In 2023 erft het Zwitserse Mido-horloge de essentie, een combinatie van de vierkante vorm met afgeronde hoeken, een unieke vorm die lijkt op een retro-tv, en het iconische element van het Zwitserse Mido-horloge – het grote kalendervenster, om een uitstekende nauwkeurigheid te bieden. , stevig en duurzaam TV-horloge uit de Helmsman-serie. Het TV-roségouden horloge uit de Helmsman-serie dat dit keer werd gelanceerd, presenteert een klassiek horloge met charmante kleuren. Een chocoladebruine rubberen band met bolle details completeert het algehele ontwerp. Met een nieuwe kleurafstemming en een voortreffelijk ontwerp maakt het Helmsman Series TV-roségouden horloge gebruik van innovatieve technologie en duurzame materialen om solide prestaties te garanderen, zoals de Super-LumiNova witte lichtgevende coating, die blauwgroen licht kan uitstralen in donkere omgevingen om nauwkeurige metingen te garanderen. Het nieuwe horloge is ook uitgerust met een volledig automatisch mechanisch uurwerk van Caliber 80 en een hightech materiaal-Nivachron-spiraalveer, die tot 80 uur kinetische energieopslag biedt en het niet-aflatende streven van het merk naar uitstekende precisie met solide en betrouwbare prestaties interpreteert. Het Helmsman Series TV-roségouden horloge combineert kracht en elegantie, of het nu gepassioneerd of ontspannen en rustig is, en is ideaal voor elk onvergetelijk moment.

Harmonie van kleuren, concert van stijlen

De wijzerplaat van het nieuwe TV-roségouden horloge uit de Helmsman-serie is horizontaal gemerceriseerd en gepolijst, en het licht en de schaduw flikkeren, waardoor het bijzonder opvallend is. De wijzerplaat toont een verloopeffect van chocoladebruin naar zwart vanuit het midden naar de rand. De kleuren vloeien harmonieus in elkaar en weerspiegelen de charmante glans. Deze functie zorgt ervoor dat het horloge blauwgroen licht kan uitstralen in donkere omgevingen, zowel overdag als ’s nachts, waardoor nauwkeurige metingen worden gegarandeerd. Het grote kalendervenster geeft de datum op de uurwijzer aan, wat majestueus en moeilijk te negeren is. In navolging hiervan is de gemerceriseerde roestvrijstalen ring rond het middaguur ook versierd met een stip als referentiepunt.

 
Het O’clocklmsman Series TV roségouden horloge heeft een PVD roségoudvergulde roestvrijstalen kast, die scherp contrasteert met de gradiëntwijzerplaat en de chocoladebruine rubberen band. 

Uitstekende beweging, mechanische kinetische energie

Door de transparante achterkant van het Helmsman Series TV roségouden horloge kun je het fijn gesneden Caliber 80 volautomatische mechanische uurwerk observeren. Het automatisch oscillerende gewicht is versierd met klassieke Genève-rimpelingen en het MIDO-logo. Het nieuwe horloge heeft een kinetische energieopslag van maximaal 80 uur en is uitgerust met een Nivachron-veer om de antimagnetische en schokbestendigheid te verbeteren. Het interpreteert het eindeloze streven naar uitstekende nauwkeurigheid met solide en betrouwbare prestaties. Het tv-horloge uit de Helmsman-serie heeft met zijn zorgvuldig vormgegeven esthetiek opnieuw zijn uitzonderlijke charme bevestigd en is het middelpunt van de aandacht geworden.

Roségouden tinten contrasteren met chocoladebruin en combineren uitstekende precisie en solide prestaties. Swiss Mido’s nieuwe hMido’sn-serie TV-roségouden horloge herinterpreteert de klassieke tv-vormige kast met charmante, warme kleuren.