Nieuw True Square Mechanisch Horloge Met ‘colorful Gems’, Replica Horloges

De vierkante hightech keramische horloges van Rado zijn al lang bekend, met de True Square-serie als representant: holle wijzerplaat, scherpe lijnen, hightech keramische kast uit één stuk gemaakt van spuitgietwerk, licht en niet gemakkelijk te dragen, en zeer comfortabel om te dragen. Nu de zomer langzaam dichterbij komt, heeft het True Square mechanische horloge “Colorful Gems” een oogverblindend debuut gemaakt, dat de kleurrijke elementen concretiseert. Het zet de klassieke essentie van de serie voort en brengt gedurfde innovaties en doorbraken tot in detail door, waardoor de hele serie nieuwe vitaliteit krijgt.

Sterrenlicht op de pols

In het uitgestrekte universum is de wereld zo kleurrijk als een palet, en het is niet overdreven om het nieuwe True Square ‘Colorful Gems’ mechanische horloge te omschrijven als ‘een groep stralende sterren’. Twaalf sprankelend gekleurde edelstenen zijn als sterren op de gepolijste witte high-tech keramische kast verspreid en geleidelijk begint een feest van kleuren, wat symbool staat voor de filosofie van het loskomen van beperkingen en werkelijk vrij zijn. Draai zachtjes met uw pols en de diamanten zullen schitteren met verblindend licht onder de streling van het licht, waardoor de drager vitaliteit en geluk krijgt, alsof de hele wereld verlicht is.

De uitstekende prestaties van Jin Chen, de merkwoordvoerder van Rado Swiss Rado, hebben een nieuwe vitaliteit in het mechanische horloge uit de True Square-serie “Colorful Gems” gebracht. Kleurrijke edelstenen stromen tussen haar polsen en bloeien van zomerse vitaliteit. Edelstenen van verschillende kleuren vertegenwoordigen ook de vele aspecten van het leven en vormen een ongelooflijke resonantie met Jin Chen’s ‘ware zelf’-geest van voortdurende experimenten, zelfdoorbraak en weigering om door de jaren heen gedefinieerd te worden. Replica horloges.

Kleurrijke esthetiek

De wijzerplaat van het True Square “Colorful Gems” mechanische horloge heeft een wit verticaal geborsteld ontwerp met rhodiumafschuiningen, en de gekleurde edelsteenuurmarkeringen vormen de finishing touch en geven dit horloge vitaliteit. Elke edelsteen is zorgvuldig gepolijst, met prachtige kleuren en glanzende glans, die perfect aansluit bij de rhodiumkleurige centrale uren- en minutenwijzers met oranje Super-LumiNova lichtgevende coating, die Rado’s unieke inzichten in kleuresthetiek laat zien. Of het nu gaat om een ​​etentje met sterren of een creatieve kunsttentoonstelling, het kan het heldere middelpunt van de pols worden en in stilte ieders aandacht trekken.

Het ingebouwde uitstekende Rado Swiss Rado R734 automatische mechanische uurwerk biedt de drager tot 80 uur gangreserve. Uitgerust met een antimagnetische spiraalveer van Nivachron en geslaagd voor tests met 5 standen, kan hij een nauwkeurige reistijd in alle omgevingen garanderen. Het uurwerk is versierd met een charmante ronde rijstkorreltextuur, en de uurwerkbeugel versierd met Genève-strepen draagt ​​nog meer bij aan de schoonheid ervan.

Met een lichte en vrije vorm en kleurrijke visuele esthetiek brengt de komst van “Colorful Treasures” nieuwe vitaliteit in de True Square-serie. Het zal het consistente concept van de True Square-serie voortzetten, elke onafhankelijke ziel blijven beschermen en het geloof van ware vrijheid en zelfontplooiing doorgeven aan elk ongedefinieerd leven.