Girard-Perregaux Dubbele Flybridge Aston Martin Limited Edition, Replica Watches

Een perfecte combinatie van esthetiek en technisch ontwerp

In 2021 werd het Zwitserse high-end horlogemerk GP Girard-Perregaux officieel de officiële uurwerkpartner van het Britse klassieke ultra-luxe automerk Aston Martin. Girard-Perregaux en Aston Martin beschikken beide over een rijk historisch erfgoed. De twee merken hebben een gecombineerde geschiedenis van meer dan 300 jaar. Ze delen gemeenschappelijke waarden en streven naar buitengewoon en puur design. Hun samenwerking heeft verschillende uitstekende uurwerken opgeleverd. Werk.

Girard-Perregaux en Aston Martin hebben samengewerkt om het vijfde gezamenlijke uurwerk uit te brengen – de Double Flying Bridge Aston Martin Limited Edition – als weerspiegeling van de toewijding van beide partijen om prestatiegrenzen te doorbreken op het gebied van ontwerp en uurwerkvaardigheden. Het horloge is modieus in moderne stijl, waarbij esthetiek en technische ontwerpconcepten naadloos worden geïntegreerd, waardoor uitstekende en buitengewone prestaties worden bereikt.

“Voor de onlangs gelanceerde Aston Martin Limited Edition Double Flybridge heeft een gezamenlijk creatief team, bestaande uit ontwerpers van beide partijen, besloten een aantal van de geaccepteerde uurwerkconventies rond het uurwerkontwerp ter discussie te stellen. Hun focus ligt op structurele stijfheid, prestaties en esthetiek. Nieuwe overwegingen zijn gemaakt en ik ben zeer tevreden met de resultaten.”

Patrick Pruniaux, CEO van Girard-Perregaux, zei: “Dit gaat niet alleen over het zetten van de naam Aston Martin op onze uurwerken. Aston Martin is ook gepassioneerd door dit horloge. Speelde een beslissende rol bij het ontwerp en onderzocht de materialen die in het uurwerk werden gebruikt. en het ontwerp van het uurwerk. De Double Flying Bridge Aston Martin Limited Edition is een uitstekend hoogtepunt van de samenwerking tussen de twee bedrijven.”

Respecteer de traditie en omarm de toekomst

De Double Flying Bridge Aston Martin Limited Edition is het nieuwste product in de Girard-Perregaux Golden Bridge-serie, die al lang stevig verbonden is met het DNA van het merk. In 1867 tekende Constant Girard een zakhorloge met drie parallelle bruggen. Ooit een essentieel onderdeel van de beweging, kregen de bruggen een prachtige decoratie en werden ze een beroemd esthetisch ontwerpelement. Hoewel GP Girard-Perregaux trots is op zijn erfgoed, blijft hij niet stilstaan bij het verleden, maar omarmt hij de toekomst met heel zijn hart. Zijn werken combineren vaak op slimme wijze tot nadenken stemmende individuele ontwerpen met geavanceerde materialen en creatieve apparaten – een nieuw dubbel vliegend horloge. De Bridge Watch Aston Martin Limited Edition demonstreert deze functie.

Gelijkgestemden

Girard-Perregaux en Aston Martin delen een gemeenschappelijke taal op het gebied van ‘luxe’. Beide partijen weten dat het handhaven van een consistent ontwerp net zo belangrijk is als het zoeken naar doorbraken. Het consolideren van deze gedeelde filosofie betekent dat we er vast van overtuigd zijn dat mechanische componenten emotionele, solide resonantie moeten oproepen.

Het Aston Martin Limited Edition, Double Flybridge-horloge erft het ontwerpconcept van de vorige gezamenlijke horloges van de twee partijen en herinterpreteert het uiterlijk door prachtige details toe te voegen. Het horloge verlaat het conventionele wijzerplaatontwerp en stelt het GP0840000-2164-uurwerk, dat zich meestal aan de achterkant van het horloge bevindt, omgekeerd aan de voorkant van het horloge bloot. Als gevolg hiervan wordt elk functioneel onderdeel onderdeel van de algehele visuele charme van het horloge, waarbij trouw wordt vastgehouden aan de spirituele kern van de Golden Bridge-serie. De nieuwe pijlvormige brug biedt ondersteuning voor de transmissiewieltrein en het balanswiel. De drager kan getuige zijn van de interactie tussen verschillende componenten en samen het verstrijken van de tijd vertellen. In navolging van de traditie van Girard-Perregaux is de lay-out van de bewegingscomponenten symmetrisch, waardoor een harmonieus en uniform uiterlijk wordt bereikt. Replica watches.

Consistent ontwerp

Gebaseerd op de praktijk van de auto-industrie om onnodige materialen te elimineren om het gewicht te verminderen, verlaat dit horloge de traditionele wijzerplaat. Het ontwerp van de wijzers en tijdschalen erft de stijl van eerdere gezamenlijke horloges. De uurmarkeringen van de skeletknuppel geven de uren en minuten aan. De wijzers zijn gemaakt van lichtgevend materiaal en de kleur is ingetogen en elegant. Aston Martin Competitie Groen. De zwevende tijdschaal bevindt zich op de ring van de wijzerplaat en steekt naar buiten uit. Er wordt ook gebruik gemaakt van groen lichtgevend materiaal, wat bevorderlijk is voor het aflezen van de tijd in een omgeving met slechte verlichting. Op de wijzerplaatring zijn groene markeringen tussen elke tijdschaal aangebracht om elke minuut aan te geven. De twee nieuwe assen in Aston Martin Green zijn een eigentijdse knipoog naar Constants creaties in de 19e eeuw. De kleur van de assen is daarentegen een eerbetoon aan Aston Martin en zijn rijke geschiedenis van verfijnde prestatieauto’s.

Essentiële kracht voor uitstekende prestaties

Macht is een voorwaarde voor prestatie en de essentie van de werken van Girard-Perregaux en Aston Martin. De “brandstoftank” van de Aston Martin Limited Edition Double Flybridge Watch – de cilinder – staat ingesteld op 1:30. De loop wordt ondersteund door een zwarte holle brug met de merknaam Girard-Perregaux. Het horloge is zelfopwindend en haalt energie uit de natuurlijke beweging van de pols dankzij een kleine rotor, een zogenaamde microrotor. De dikte van de microrotor bedraagt slechts 5,45 mm, wat bijdraagt aan het slanke uiterlijk van het uurwerk en het zichtbaar maakt. Op de microrotor van het horloge is de merknaam Aston Martin gegraveerd, die een aanvulling vormt op de merknaam Girard-Perregaux op de loop. Bij het ontwerpen van de cilinder en de microrotor liet het gezamenlijke creatieve team zich inspireren door de remmen achter de DB12-spaakwielen van Aston Martin, met scherpe lijnen en extra openingen.

Speel met kleuren om je pols.

Kleur is een praktische manier om vormen te benadrukken en licht, emotie en passie te geven aan sculpturale vormen. Op het Aston Martin Limited Edition Double Flying Bridge-horloge interpreteren matgrijze, levendige robijnrode, majestueuze zwarte en zilveren tandwielen gezamenlijk het verstrijken van de tijd. De Aston Martin Competition Green in New Banqiao volgt het licht en presenteert rijke en gevarieerde kleuren. Het kleurgeven van de brug was een absolute technische uitdaging met behoud van het charmante driedimensionale uiterlijk.

De lichtgewicht kast met een diameter van 45 mm is gemaakt van titanium en het oppervlak is behandeld met een zwart DLC-coatingproces – eenvoudig en elegant; het benadrukt de unieke persoonlijkheid van het horloge, en zowel statische als dynamische uurwerkcomponenten kunnen pronken met hun oogverblindende stijl.

DB12 om de pols

’s Werelds eerste super GT-sportwagen, de ronde Aston Martin DB12, is ontworpen om comfort te garanderen tijdens lange afstanden en om elke kilometer onvergetelijk te maken. De Double Flybridge Aston Martin Limited Edition deelt dezelfde filosofie. Elke lijn en elk oppervlak is zorgvuldig gepland voor prestaties en een uitstekende draagervaring. De combinatie van verschillende materialen zorgt voor een bijzondere touch. De band is gemaakt van zwart rubber met stoffeneffect, groene stiksels en een titanium DLC-gecoate drievoudige vouwsluiting, waardoor de pols een ongeëvenaard draagcomfort en een aantrekkelijk uiterlijk krijgt.