TAG HEUER En Red Bull Racing Gaan Op Volle Snelheid De Toekomst Tegemoet, Replica Horloges

Het gebrul van de motoren tijdens de Grand Prix van Las Vegas luidt een essentieel moment in de Formule 1-race in. Als symbool van precisie en uitmuntendheid kondigt TAG Heuer met genoegen de verlenging aan van zijn langdurige samenwerking met Oracle Red Bull Racing.

De samenwerking tussen TAG Heuer en Red Bull Racing die in 2016 begon, heeft zich ontwikkeld tot een sterk partnerschap. Max Verstappen, die al vanaf zijn 18e betrokken is, speelde een cruciale rol in de samenwerking. Door de jaren heen zijn beide partijen getuige geweest van zijn transformatie van een jong talent met een veelbelovende toekomst naar een 26-jarige winnende kampioen. Dit heeft ook een laag van diepgaande betekenis toegevoegd aan de samenwerking tussen TAG Heuer en Red Bull Racing.

TAG Heuer en Red Bull Racing hebben samen al vele succesvolle seizoenen achter de rug. De bijzondere samenwerking tussen beide partijen zal op basis van de gedeelde passie en focus door de jaren heen verder worden versterkt. Naarmate de samenwerking voortduurt, kunnen fans uitkijken naar spannende nieuwe ervaringen en activiteiten die hen onderdompelen in F1-racen.

Door de jaren heen hebben TAG Heuer en Red Bull Racing belangrijke hoofdstukken in de F1-geschiedenis gevierd. Tot deze buitengewone momenten behoren iconische evenementen zoals de eerbiedwaardige Grand Prix van Monaco, erkend als het ‘kroonjuweel’ van elk seizoen. De samenwerking tussen de twee partijen heeft nieuwe hoogten bereikt, vooral bij het vieren van de overwinning van Max Verstappen in het wereldkampioenschap coureurs in Qatar en de zesde trofee van het constructeurskampioenschap van Red Bull Racing in Suzuka. Daarna stopte Verstappen zijn jacht op het winnen van het kampioenschap niet en verscheen hij op elk overwinningsmoment met het Red Bull Racing Team.

Daarnaast werkte TAG Heuer ook samen met Red Bull Racing om een levendige en meeslepende tijdelijke ervaring in Singapore te creëren. De samenwerking is een bewijs van de passie en toewijding die beide partijen delen met hun fans en biedt een kijkje in hun wereld. Deze mijlpaalevenementen, gekenmerkt door creativiteit en innovatie, bieden fans een exclusieve backstage-toegang tot de autosport, waardoor ze dicht bij het hart van de F1-autosport en de meeslepende levens van de coureurs komen.

De samenwerking tussen TAG Heuer en Red Bull Racing sluit volledig aan bij de kernwaarden van beide partijen en symboliseert niet alleen het streven naar uitmuntendheid, maar toont ook hun gedeelde liefde voor de autosport en consolideert hun positie als marktleiders.

Aan de ene kant heeft Red Bull Racing voortdurende innovatie en een manier om traditie te doorbreken in de F1-wereld gebracht. Het dynamische duo Max Verstappen en Sergio Pérez vertegenwoordigt een ongeëvenaarde line-up van coureurs die voortdurend de grenzen hebben verlegd om de iconische Grand Prix van Monaco en een reeks kampioenstitels te winnen.

Aan de andere kant heeft TAG Heuer, een Zwitsers horlogemerk met een geschiedenis en erfgoed van 163 jaar, wortels die nauw verbonden zijn met de racewereld. Het levert al tientallen jaren diensten aan enkele van de grootste F1-teams, legendarische coureurs en iconische races. Tao biedt ondersteuning.

Als bewijs van het enorme succes van de samenwerking tussen de twee partijen is het gezamenlijke horloge gelanceerd door TAG Heuer en Red Bull Racing een van de best verkochte producten van TAG Heuer geworden. Deze uurwerken, vertegenwoordigd door de TAG Heuer F1 Series Red Bull Racing Special Edition, belichamen de hoge precisie en superieure prestaties die consistent zijn met F1-racen en zijn ook een symbool van de bloeiende samenwerking tussen de twee partijen. De liefde van fans over de hele wereld voor deze replica horloges heeft de band tussen de horlogemaker en het team versterkt.

Frédéric Arnault, CEO van TAG Heuer, deelde zijn enthousiasme: “TAG Heuer is een van de meest erkende en gerespecteerde merken in de F1-racerij. De afgelopen vijftig jaar hebben we in totaal aan veertien wereldkampioenschappen coureurs deelgenomen. -time Constructors’ World Championship, zijn we daarom vereerd om onze samenwerking met de meest dominante en inspirerende aanwezigheid in de paddock voort te zetten: Red Bull Racing. Deze contractverlenging is onze langste contract ooit om de ongelooflijke reis te vieren die we samen hebben afgelegd, allemaal geworteld in onze gedeelde passie voor uitmuntendheid en het meedogenloze streven om de grenzen te verleggen. We kijken ernaar uit om Max Verstappen en Sergio te blijven steunen. Perez blijft opnieuw geschiedenis schrijven en kijkt ernaar uit om nieuwe uurwerken te creëren voor de wereldwijde fans van Red Bull Racing.”

Red Bull Racing-teammanager Christian Horner voegde toe: “TAG Heuer is een van de meest vertrouwde en iconische merken in de Formule 1-races en we zijn erg trots om onze samenwerking met TAG Heuer voort te zetten. Onze samenwerking met TAG Heuer is een bron van inspiratie en innovatie in de paddock, en er is geen twijfel dat we zullen blijven samenwerken om gezamenlijke activiteiten en co-branded producten te brengen die het publiek over de hele wereld zullen verbazen.” De geblokte vlag voor deze Flying met de buitengewone officiële aankondiging symboliseert een opwindende en harmonieuze samenwerking die de geest van innovatie, hoge precisie en passie voor F1-racen belichaamt. TAG Heuer en Red Bull Racing zullen de standaard van uitmuntendheid in de sport blijven bepalen en de grenzen van haalbare doelen blijven verleggen.