Glashütte Original Selecteert Uitstekende Uurwerken Om Uw Liefde Te Herinneren, Replica Watches

De maan vertelt romantiek en excentriciteit heeft de voorkeur. Glashütte’s originele jaarkalender en maanfase horloge gebruiken een zeer herkenbare excentrieke design wijzerplaat. De rechterkant van de wijzerplaat. Het bizarre jaarkalenderhorloge is voorzien van een unieke maandweergave ring. Onder het gebogen maandvenster van saffierkristalglas wordt het nummer van de huidige maand in het zwart weergegeven, wat in één oogopslag duidelijk is; het gloednieuwe, zelfgemaakte Caliber92-09 zelfopwindende uurwerk biedt tot 100 uur gangreserve, en voor het eerst worden siliconen haarveren gebruikt op excentrieke horloges, zodat de binnenste “kern” meer vitale antimagnetische eigenschappen heeft vaardigheid. Het excentrieke maanfasehorloge is uitgerust met een bosgroene wijzerplaat en een Louisiana alligatorleren band van dezelfde kleur, die romantische gevoelens tussen de vage vegetatie laat zien. Dit paar horloges integreert excentrieke liefde in elk moment, en de sterren en de maan begeleiden elkaar elke minuut en seconde. Replica watches.

Ga hand in hand.

Glashütte’s originele baanbrekende serie SeaQ chronograaf horloges en SeaQ met diamanten ingelegde horloges tonen de heldere romantiek van de sterrenzee in diepblauw. Het SeaQ uurwerk heeft een flyback-functie voor onderwaterchronografen en centrale stopseconden. Het zelfopwindende uurwerk Caliber 37-23 combineert duurzaamheid, precisie en gebruiksgemak en heeft een looptijd tot wel 70 uur. De siliconen spiraalveer heeft een sterk antimagnetisch vermogen, waardoor een stabielere oscillatie en een hogere reistijdnauwkeurigheid worden bereikt. De draaibare lunette van het SeaQ-horloge is versierd met 47 briljant geslepen diamanten en één saffier. De diameter van 39,5 mm is comfortabel en mooi om te dragen. Beide ogen maken gebruik van een roestvrijstalen kast en hebben een in één richting draaiende lunette. De wijzers en schalen van het horloge zijn gecoat met Super-LumiNova lichtgevende coating zodat de klok in een donkere omgeving een precieze tijd kan aangeven. Wanneer de twee mensen van wie je houdt dapper zij aan zij naar voren lopen, is dit waar de romantiek in deze wereld wordt geschreven.

Sympathie en liefde zijn oneindig.

De combinatie van Glashütte’s originele Senator Excellence Large Calendar Moon Phase horloge en het Serenade dameshorloge kan worden gezegd dat ze hun kenmerken hebben en elkaar aanvullen. Senator Excellence Large Calendar Moon Phase-horloge volgt het eenvoudige ontwerpconcept van de Senator-serie. De rode 18K gouden kast met een diameter van 40 mm wordt gecombineerd met een zilverwitte matte wijzerplaat, die kalm en capabel is; de blauwe maanfaseweergave op 10 uur werkt samen met de blauwstalen wijzers. Weergalmend, elegant en buitengewoon, het unieke grote kalenderdisplay van het merk is ingesteld op 4 uur en voortreffelijk vakmanschap is overal te zien in de prachtige details. Het Serenade-horloge wordt gepresenteerd in fris en puur wit en onthult zijn aangeboren elegantie; 52 briljant geslepen diamanten zijn ingebed in de 18K roségouden bezel en schitteren oogverblindend. Door dit paar klassieke horloges met goede smaak te kiezen, zal de liefde na verloop van tijd nooit vervagen.

In de coördinaat van tijd is liefde eindeloos. Glashütte Original hoopt dat jij en je geliefde kostbare tijd en diepe genegenheid met elkaar verweven, op je pols verdichten en de eeuwige getuige worden van wederzijds respect en stilzwijgend begrip.