TAG HEUER Tanabata Selectie, Replica Horloges Kopen

Misschien is het een onverwachte ontmoeting die de harten raakt,

Misschien is het dezelfde geest die naar elkaar toe rent,

Misschien is het de tijdneerslag die in de loop van de tijd sterker is geworden.

Ongeacht wat voor soort liefde, in deze specifieke tijd van het jaar,

Een paar horloges zal een ideale keuze zijn om het oncontroleerbare hart, de moed om zich te wijden of de standvastigheid van vastberadenheid te bewijzen.

Nu de Chinese Valentijnsdag nadert, worden de geselecteerde meesterwerken van het Zwitserse luxe horlogemerk TAG Heuer in een cirkel weergegeven met een paar Monaco-chronografen en Carrera-horloges. Yu’s liefde, wees getuige van elk moment van durven lief te hebben. Replica horloges kopen.

Een paar vierkante horloges met een onderscheidende persoonlijkheid, die een onbevreesde voorwaartse liefde tonen. Het TAG Heuer Monaco-horloge, geboren in 1969, onderscheidde zich van de uurwerken op de markt met zijn gedurfde vierkante kastontwerp en innovatieve timingfuncties en werd al snel een van de meest iconische horloges in de geschiedenis. Een representatief werk dat voortdurend de nieuwe grenzen van innovatie en design doorbreekt. Vandaag gaat TAG Heuer een stap verder op basis van het unieke ontwerp van de Monaco-serie: de integratie van een holle wijzerplaat. Dit is de eerste keer dat de serie de sluier oplicht over de interne mechanische structuur van het horloge. Het uitgeholde ontwerp toont niet alleen een levendige eigentijdse stijl, maar impliceert ook een hart dat in één oogopslag te zien is. replica horloges kopen

Deze twee TAG Heuer Monaco-chronografen gebruiken beide een kast van 39 mm. De blauwe wijzerplaat van de eerste TAG Heuer Monaco-serie inspireert het originele blauwe ontwerp (Original Blue). Het algehele ontwerp van het horloge was een eerbetoon aan de TAG Heuer Monaco uit 1969 in 1990, en het aanvankelijke succes omvatte blauwe en rode kenmerken op de wijzerplaat, blauwe kolomwielen en gravures op het oscillerende gewicht. De kustlijn van Monaco inspireert charmant turkoois (turkoois), en de unieke kleurafstemming zorgt ervoor dat dit horloge zich onderscheidt van andere iconische uurwerken. Beide ogen zijn uitgerust met het Heuer 02 automatische uurwerk en beide kunnen genieten van de rotatie van de interne mechanische wijzerplaat door het holle venster.

De combinatie van een gloednieuw chronograafhorloge uit de TAG Heuer Carrera-serie en het kalenderhorloge uit de Carrera-serie helpt onafhankelijke en wederzijds ondersteunende geliefden zich te uiten terwijl ze liefde interpreteren. Het woord ‘Calrera’ heeft meerdere betekenissen: ‘racen’, ‘carrière’ of begrepen als ‘weg’. Door het pure, eenvoudige, praktische en mooie design gaat de Carrera serie 60 jaar mee. Dit iconische horloge van het circuit straalt de moed en stevigheid van de drager uit om de pols.

De 44 mm Carrera-serie sportchronograaf heeft buitengewone prestatie-timingfuncties en een dynamische en stijlvolle uitstraling, die de stijl van deze tijd combineert met de klassieke stijl. De nieuwe versie heeft een opvallende groene wijzerplaat en dezelfde kleur keramische bezel. Het is uitgerust met het eigen Heuer 02 uurwerk van het merk binnenin. De sportieve stijl en het monochrome ontwerp dragen bij aan zijn charme. Het functionele en esthetisch uitstekende ontwerp is al 60 jaar het belangrijkste kenmerk van de Carrera-collectie. De TAG Heuer Carrera-kalender, met een diameter van 36 mm, heeft een nieuw slank en gebeeldhouwd silhouet, waardoor het een meer dynamische en ergonomische vorm krijgt. De wijzerplaat is zacht en elegant groen met een sunburst frosted finish. Een verhoogde ring aan de buitenkant is gemarkeerd met een kwart-secondeschaal die versnelling symboliseert. Het is versierd met hetzelfde kleursysteem dat de wijzerplaat aanvult. Maak het horloge meer casual en elegant.

Liefde is een reis vol fantasie en het onbekende. Ter gelegenheid van het Qixi Festival helpt TAG Heuer je onbevreesd vooruit te komen en naar je liefde te durven gaan.