Glashütte Origineel Serenade Maanfase Horloge, Imitatie Horloges

Onlangs hielden het Duitse high-end horlogemerk Glashütte Original en het Chinese hedendaagse luxemerk ANEST COLLECTIVE gezamenlijk een voorjaarsevenement voor de waardering van nieuwe producten in Shanghai. Het onlangs gelanceerde Serenade Luna serenade maanfasehorloge vult elkaar aan met de ANEST COLLECTIVE 2024 lente- en zomerserie, interpreteert op levendige wijze de zelfverzekerde stijl van moderne vrouwen en componeert een nieuwe beweging van gestructureerde esthetiek. Veel media en gasten uit Shanghai waren uitgenodigd om aanwezig te zijn en kwamen samen om een prachtige lenteouverture te spelen en de oorspronkelijke kracht van tijdloze klassiekers te verkennen.

Kleurrijke, originele meesterwerken

Gedurfd en zelfverzekerd, de charme is onweerstaanbaar. Glashütte’s originele nieuwe Serenade Luna Serenade Moon Phase-horloge haalt inspiratie uit de diverse identiteiten van moderne vrouwen, creëert een prachtig meesterwerk en speelt een eclectische ouverture. Ze zijn oneindig charmant en zijn er in verschillende vormen en kleuren: luidruchtig en stil, zachtaardig en stevig, rebels en creatief; hun identiteit kan vrijelijk worden gewisseld, en elke kant heeft een aparte persoonlijkheid.

Het Serenade Luna maanfasehorloge is gemaakt van voortreffelijke materialen en uitgerust met een origineel zelfopwindend uurwerk dat onafhankelijk is ontworpen en geproduceerd door het merk. Het is tijdloos en interpreteert perfect de schoonheid van moderne vrouwen, zowel intern als extern. Zo’n oogverblindend maar ingetogen origineel meesterwerk, met zijn voortreffelijke en slanke formaat en opwindende en intelligente details, interpreteert het unieke temperament van moderne vrouwen. Ze zullen niet alleen genieten van het gevoel in de schijnwerpers te staan, maar ook blij zijn om getuige te zijn van de schittering van anderen. Tijd.

Het Serenade Luna Serenade Moon Phase-horloge wordt gelanceerd in vier onderscheidende stijlen, die elk uniek zijn. Alle modellen hebben een wijzerplaat met een diameter van 32,5 mm, stralende diamanten uurmarkeringen en een moderne en nauwkeurige maanfaseweergave. Twee roestvrijstalen modellen zijn uitgerust met parelmoeren wijzerplaten: de ene heeft een eenvoudige en pure stijl, terwijl de andere oogverblindend is met briljante diamanten op de lunette en kroon. Het derde model is ook gemaakt van roestvrij staal en heeft een blauwe wijzerplaat versierd met zonnestraalpatronen die glinsteren. Het vierde horloge is rood 18K goud, met een goudgroene wijzerplaat, die oogverblindend en dromerig is. De bezel en kroon van dit horloge zijn ook ingelegd met diamanten, wat het rustige en elegante karakter weerspiegelt. De riemen zijn allemaal voorzien van een snelontgrendelingsmechanisme, waardoor vervanging snel en gemakkelijk is. Het roestvrijstalen horloge kan ook worden voorzien van een strakke metalen kettingband, waarmee u uw buitengewone smaak laat zien. Imitatie horloges.

Tijdloze stijl: luxe opnieuw uitvinden

Met behulp van subversief maatwerk integreert ANEST COLLECTIVE op zorgvuldige wijze de artistieke context om elk modestuk te voorzien van verfijnde elegantie en sculpturale structuur. Het merk hanteert een compromisloze geest, overstijgt de grenzen van modetrends met zijn voortreffelijke stoffen en onberispelijk Italiaans vakmanschap, presenteert pure en tijdloze stijlsilhouetten, hervormt de definitie van hedendaagse luxe en brengt moderne dagelijkse dameskleding Oneindige inspiratie.

Ze heeft een unieke smaak, is zelfverzekerd en onafhankelijk en heeft altijd van unieke materialen, details en tijdloze klassiekers gehouden.

Ze luistert naar haar hart, doorbreekt grenzen met persoonlijkheid en durf, valt op en wordt een betere versie van zichzelf.

Met dezelfde passie zijn Glashütte Original en ANEST COLLECTIVE, vasthoudend aan “originele esthetiek” en het niet-aflatende streven naar “extreem vakmanschap”, een perfecte match. Glashütte Original en ANEST COLLECTIVE presenteren dit voorjaar gezamenlijk een uitstekend horloge- en modeproeverijevenement om de esthetiek van textuur te verkennen. Een nieuw hoofdstuk.