Serenade Luna Serenade Maanfasehorloge, Replica Horloges Kopen

De charme van moderne vrouwen komt in verschillende vormen en kleuren: luidruchtig en stil, zachtaardig en sterk, rebels en creatief… Hun identiteit kan vrijelijk worden gewisseld, elke kant heeft een onderscheidende persoonlijkheid en hun charme is onweerstaanbaar. Vandaag de dag haalt Glashütte Original inspiratie uit de diverse identiteiten van vrouwen om een nieuw uurwerk te lanceren. Het Serenade Luna maanfasehorloge is een mechanisch meesterwerk dat speciaal is gemaakt voor stadsvrouwen die moedig en zelfverzekerd zijn en hun lot in eigen hand nemen. Het interpreteert perfect de schoonheid van moderne vrouwen, zowel intern als extern. Het nieuwe horloge is gemaakt van voortreffelijke materialen en uitgerust met een origineel zelfopwindend uurwerk dat onafhankelijk is ontworpen en geproduceerd door het merk. Het zal eeuwig duren en voor altijd bij je blijven.

Inspiratiebron: de diverse identiteiten van vrouwen

Moderne vrouwen en hun diverse identiteiten inspireren het Serenade Luna maanfasehorloge. Waar ze ook komen, ze zijn altijd het middelpunt van het publiek en ze weten hoe ze moeten dansen tussen licht en schaduw. Ze vinden het leuk om in de schijnwerpers te staan, maar vinden het ook leuk om getuige te zijn van de schitterende momenten van anderen. Voor hen is passie de bron van kracht in het leven, en intuïtie het leidende licht om vooruit te komen. Ze zijn altijd mysterieus: niemand weet wat hun volgende stap zal zijn of welke kant van zichzelf ze aan de wereld zullen onthullen. Het is dit gevoel van mysterie dat ze aantrekkelijker en onweerstaanbaarder maakt.

Innovatief concept: hedendaagse horlogekunst de kracht van persoonlijkheid geven

De Saxon-horlogefabriek demonstreert voortreffelijk vakmanschap met het Serenade Luna Moon Phase-horloge. De innovatie van het nieuwe horloge is overal doorgevoerd en het valt op door zijn uitstekende nauwkeurigheid, gebruiksgemak en betrouwbaarheid, net als een delicaat sieraad. De horlogemakers en ontwerpers van het merk gebruikten zeldzame materialen om een oogverblindend maar ingetogen origineel meesterwerk te creëren. Het interpreteert het unieke temperament van moderne vrouwen met zijn voortreffelijke en slanke formaat en opwindende en intelligente details.

Origineel ontwerp: kleurrijk

Het Serenade Luna Serenade Moon Phase-horloge wordt gelanceerd in vier onderscheidende stijlen, die elk uniek zijn. Alle modellen hebben een wijzerplaat met een diameter van 32,5 mm, stralende diamanten uurmarkeringen en een moderne maanfaseweergave. Twee roestvrijstalen modellen zijn uitgerust met parelmoeren wijzerplaten: de ene heeft een eenvoudige en pure stijl, terwijl de andere oogverblindend is met briljante diamanten op de lunette en kroon. Het derde model is ook gemaakt van roestvrij staal en heeft een blauwe wijzerplaat versierd met zonnestraalpatronen die glinsteren. Het vierde horloge is rood 18K goud, met een goudgroene wijzerplaat, die oogverblindend en dromerig is. De bezel en kroon van dit horloge zijn ook ingelegd met diamanten, wat het rustige en elegante karakter weerspiegelt. De riemen zijn allemaal voorzien van een snelontgrendelingsmechanisme, waardoor vervanging snel en gemakkelijk is. Het roestvrijstalen horloge kan ook worden voorzien van een strakke metalen kettingband, waarmee u uw buitengewone smaak laat zien.

Complicaties: vindingrijkheid

De maanfase wordt erkend als een van de mooiste kenmerken van de horlogemakerij. Als een van de originele kenmerken van Glashütte zal de maanfase de blikvanger zijn in dit nieuwste horloge. De maanfaseweergave bevindt zich aan de onderkant van de wijzerplaat en wordt gepresenteerd als een dunne ronde frameopening: een stralende parelmoer maan die opkomt aan een met sterren bezaaide nachtelijke hemel. De kracht van de maanfaseweergave komt van het originele zelfopwindende uurwerk van Glashütte, dat speciaal voor dit horloge is ontworpen en voldoet aan alle eisen van hedendaagse mechanische horloges. De voortreffelijke decoratie is zichtbaar door de achterkant van de kast van saffierkristal en zal voor altijd worden doorgegeven. Replica horloges kopen.

Productfamilie: speciaal ontworpen voor moderne vrouwen

Het onlangs uitgebrachte Serenade Luna serenade maanfasehorloge is een nieuw lid van Glashütte’s originele en zeer gewilde excentrieke maanfase dameshorloge en serenadehorlogefamilie. Het toont op eclectische wijze de steeds veranderende vrouwelijke stijl. Glashütte Original is zijn voortreffelijke mechanische dameshorlogeproducten blijven verrijken. Het nieuwe horloge is handgemaakt door horlogemakers in de horlogefabriek van het merk in Glashütte, met oneindige stijl en onweerstaanbare charme.

Het Serenade Luna maanfasehorloge zal vanaf maart 2024 verkrijgbaar zijn in de originele Glashütte-winkels en geautoriseerde dealers wereldwijd.