Het Nieuwe Baumatic Replica Horloges Uit De Clifton Serie

Baume & Mercier zal deelnemen aan Shanghai’s derde high-end horlogetentoonstelling “Watches and Miracles”. Op deze “Watches and Miracles” Shanghai Haute Horlogerie-tentoonstelling zal Baume & Mercier zich concentreren op het 50-jarig jubileum van de Riviera-serie, met de nieuw gelanceerde Riviera-serie eeuwigdurende kalenderhorloges en speciale jubileumeditiehorloges, Clifton-serie Baumatic-horloges; Ik kijk uit naar uw aandacht!

Dat is wanneer het hart Levia raakt. Het algehele ontwerp van de tentoonstellingshal is geïnspireerd op de kust van Zuid-Falivella en introduceert elementen zoals de klassieke twaalfhoek van de Rivera-serie, het blauw dat de zee symboliseert en de deeltjesversiering die het witte zandstrand symboliseert, waardoor bezoekers op het strand kunnen staan. dek van een cruiseschip, geniet van een comfortabele visuele ervaring alsof u aan de kust van Riviera bent.

De Baume & Mercier Clifton-serie voegt twee nieuwe elegante Baumatic-horloges toe. Na het ingenieuze en innovatieve ontwerp demonstreren de twee nieuwe uurwerken de kernconcepten van Baume & Mercier: eenvoudige en ingetogen schoonheid, ingetogen maar toch luxueus, voortreffelijk ontwerp en volharding in originele, gestroomlijnde vormen van begin tot eind, allemaal met de zegen van De eeuwenoude uurwerkvaardigheden van Baume & Mercier. , die betrouwbaarheid, duurzaamheid en uitstekende prestaties combineert, waardoor het de perfecte keuze is voor elke gelegenheid.

Expertise in vakmanschap en vakmanschap: de Mercier Clifton-serie combineert voortreffelijk design en verfijnde afwerkingen.

Of het nu relaxed en casual is of elegant en luxueus, Baume & Mercier heeft altijd gemakkelijk met verschillende stijlen kunnen spelen. De Clifton-serie demonstreert dit merkconcept en deze stijl volledig met onbeperkte creativiteit en voortreffelijke uurwerkvaardigheden. De nieuwe Baumatic Clifton-serie Baumatic datum- en maanfasehorloge M0A10736 en Baume & Mercier Clifton-serie Baumatic “Chocolate” horloge M0A10713 luxe modellen, hebben respectievelijk gepolijste en gesatineerde 18K roségouden kasten en gepolijst en gesatineerd roestvrij staal. Met een roestvrijstalen, 18K roségouden kast, complementeren de vergulde gravures en wijzers de voortreffelijke afwerking. Gebaseerd op de bestaande 42 mm kaststijl, wordt het nieuwe 39 mm Baumatic Clifton-serie Baumatic datum- en maanfasehorloge M0A10736 officieel gelanceerd, wat de drager een verrassende ervaring biedt met zijn nieuwe maat.

Beide horloges zijn voorzien van het zelfopwindende Baumatic uurwerk van het merk. De bruggen zijn versierd met cirkelvormige patronen, de gezandstraalde hoofdplaat is versierd met slakkenpatronen en het holle vergulde oscillerende gewicht is versierd met Côtes de Genève en slakkenpatronen. De wijzerplaat van het Baume & Mercier Clifton Series Baumatic “Chocolate” horloge M0A10713 is vol elegantie en charme. De chocoladetint bevat een subtiele gradiëntstijl en gelaagdheid, wat het zorgvuldige vakmanschap en de controle van kleur, licht en schaduweffecten van het merk van begin tot eind demonstreert. Je kunt het streven van Baume & Mercier naar elegantie en nauwgezetheid ook voelen door de banden van dichterbij te bekijken: het Baume & Mercier Clifton-serie Baumatic datum- en maanfasehorloge M0A10736 maakt gebruik van een bruine krokodillenleren band, terwijl de Baume & Mercier Clifton-serie Baumatic ” Chocolate” horloge M0A10713 is uitgerust met een verouderde bruine kalfsleren band. Technisch gezien is het Baumatic datum- en maanfasehorloge M0A10736 uit de Baume & Mercier Clifton-serie uitgerust met een poëtische horologische complicatie: de maanfaseweergave.

Ingetogen luxe, waarbij perfectie wordt bereikt

Baumatic-horloges uit de Baume & Mercier Clifton-serie beschikken over uitstekende professionele uurwerkvaardigheden en zijn geschikt voor verschillende stijlen en gelegenheden. De bewondering van Baume & Mercier voor het traditionele vakmanschap van hoogwaardige uurwerken is sinds de oprichting diep geworteld in de genen van het merk. De ontwerpers en horlogemakers van Baume & Mercier geven de voorkeur aan tijdloze en elegante werken. Ze streven ernaar om te beginnen met kleine details, de materiaalkwaliteit zorgvuldig te selecteren en een rijke presentatie en esthetiek van textuur en kleur te bereiken door de coördinatie en diversificatie van vormen, materialen en tinten. Effect. De uurwerken en klokken die in de horlogemakerij van Baume & Mercier Les Brenets worden geproduceerd, zullen de beste componenten gebruiken, een zorgvuldige oppervlaktemodificatie ondergaan en uiteindelijk zorgvuldig op elk horloge worden gemonteerd. Beginnend met horlogemaker William Baume en estheet Paul Mercier, duurt deze dialoog tussen nauwkeurigheid en vrijheid al bijna 200 jaar. Baume & Mercier’s beheersing en begrip van schoonheid en stijl zijn onmisbaar. In de wereld van beroemdheden stroomt de tijd in de ruimte van de nobele en rechtlijnige, gestroomlijnde horlogekast die iedereen kan waarderen.

Merkgemaakt Baumatic-uurwerk, de belofte van duurzaamheid

In lijn met de missie van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de twee nieuwe replica horloges uitgerust met het zelfopwindende Baumatic-uurwerk van het merk, waardoor dragers ogen krijgen met betrouwbaarheid, hoge prestaties en comfort. Tijdens het ontwikkelingsproces heeft de Baumatic-beweging de rigoureuze tests van Baume & Mercier doorstaan, waarbij het antimagnetische vermogen van ten minste 1500 Gauss en de duurzaamheid ervan werden bewezen, evenals de uitstekende nauwkeurigheid van de reistijd van -4/+6 seconden per dag (uitgerust met een horloge gecertificeerd door het COSC Observatorium). beweging) en een trillingsfrequentie van 4 Hz (28.800 trillingen/uur), evenals een gangreserve van maximaal 5 dagen (120 uur) om een uitstekende autonomie te garanderen. De waterdichte diepte bedraagt maximaal 5 ATM (ongeveer 50 meter), waardoor de technische voordelen van het uurwerk nog verder worden verbeterd.

Zoals bij alle modellen die zijn uitgerust met Baumatic-uurwerken, profiteert u naast de standaard internationale garantie van 2 jaar ook van een extra verlengde garantie van 6 jaar. De eigenaar van het horloge hoeft zich slechts binnen 60 dagen na aankoop van het horloge te registreren op de website van Baume & Mercier om de uitgebreide garantieservice snel te activeren en te genieten.

Baume & Mercier Clifton-serie Baumatic datum- en maanfasehorloge M0A10736

Dit uurwerk is voorzien van een gepolijste en gesatineerde 18K roségouden ronde kast met een diameter van 39 mm en een dikte van 12,6 mm en een 18K roségouden kroon. Het saffierglas op de achterkant van de kast is vastgezet met vier schroeven en kan op verzoek worden gegraveerd.

Uren/minuten/seconden, datum en maanfasecycli worden elegant weergegeven op de gebroken witte wijzerplaat met fijne korreligheid, dankzij de combinatie van geklonken vergulde slanke trapeziumvormige schalen, vergulde Alpha-wijzers en sub-dial-wijzers. De kalender en astronomische displays van dit model zijn opnieuw ontworpen: de data zijn verspreid over een vergulde ring versierd met voortreffelijk slakken- en diamantslijpen en polijsten, in navolging van de iconische ronde vorm van de serie en met dezelfde vergulde De maan faseweergaveschijf – het gepolijste zwarte gelakte oppervlak is bezaaid met heldere sterren.

Het eigen Baumatic BM14-1975 AC1 automatische uurwerk van het merk blaast dit elegante uurwerk tot leven. Deze snelspanband is voorzien van een zeer betrouwbaar en duurzaam gebogen pin-hefboomsysteem dat snel kan worden vervangen zonder gereedschap. De doorngesp is gemaakt van gepolijst en gesatineerd 18K roségoud.

Baume & Mercier Clifton-serie Baumatic “Chocolade” horloge M0A10713

Het bestaat uit gepolijst en gesatineerd roestvrij staal en met staal beklede roségouden kasten. De kroon is gemaakt van 5N verguld PVD roestvrij staal. Het contrast van materialen geeft het horloge zijn unieke persoonlijkheid en gelaagde effect. Een krasbestendig, gebogen saffierglas met antireflectiebehandeling aan beide zijden beschermt de wijzerplaat. Het saffierglas op de achterkant van de kast is vastgezet met vier schroeven en kan op maat worden gegraveerd.

De wijzerplaat met gradiëntchocoladelak en witte kruislijnen in het midden geeft dit horloge een elegante en subtiele gelaagdheid. De meerglanzende gradiënttoon (die geleidelijk dieper wordt van het midden naar de randen) demonstreert de nauwkeurige controle van de kleureffecten door het merk – een vaardigheid waarin Baume & Mercier altijd heeft uitgeblonken.

Uren/minuten/seconden, datum en COSC Observatory-gecertificeerde chronometer worden harmonieus weergegeven op de wijzerplaat, verteld door geklonken vergulde slanke trapeziumvormige schalen, vergulde Alpha-wijzers en een vergroot datumvenster op 3 uur: het verhaal van tijd.

Het door het merk gemaakte Baumatic BM13-1975A COSC automatische uurwerk geeft het horloge betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Deze bruin Patina geborstelde kalfsleren band met snelsluiting is uitgerust met een zeer betrouwbaar gebogen vergrendelingssysteem, dat zonder gereedschap kan worden verwijderd en geïnstalleerd; de drievoudige vouwsluiting is gemaakt van roestvrij staal en heeft een veiligheidsknop.

De twee nieuwe Baumatic-horloges uit de Clifton-serie demonstreren opnieuw de eeuwenoude horloge-esthetiek van Baume & Mercier en het niet-aflatende streven naar uitstekende kwaliteit. Het eenvoudige en luxueuze ontwerp bevestigt het elegante en verfijnde karakter van Baume & Mercier, weerspiegeld in de balans tussen stijl en functionaliteit, puurheid en eenvoud, en uitstekende uurwerkvaardigheden.