Longines Master Series Lanceert Een Nieuwe Wijzerplaat Met Kleine Seconde, Imitatie Horloges

In lijn met het consistente horloge-erfgoed en de klassieke ontwerpstijl van Longines, lanceert de Master Series een roestvrijstalen horloge met een diameter van 38,5 mm en een kleine secondewijzer, bescheiden van formaat en uniek.

De Arabische cijfers en zwarte wijzers contrasteren scherp met de wijzerplaat, waardoor een subtiel gevoel van harmonie ontstaat. De kleine secondewijzer op 6 uur is het meest opvallende kenmerk van het horloge, en de minutenweergave met kralen op de flens voegt een beetje elegantie toe aan de look.

Daarnaast worden er nog twee andere opvallende nieuwe imitatie horloges in de serie gelanceerd. De ene heeft een gezandstraalde zilveren wijzerplaat met blauwstalen wijzers en Arabische cijfers; de andere heeft een donkergrijze getextureerde wijzerplaat met 5N roodgouden wijzers en schubben.

Geïnspireerd door het herdenkingshorloge dat Longines in 2022 lanceerde om zijn 190e verjaardag te vieren, maakt de wijzerplaat van de nieuwe Master Series gebruik van zegelgraveertechnologie, waardoor het uurwerk een pure en elegante esthetische stijl krijgt. Door de transparante achterkant is de voortreffelijke werking van het L893-uurwerk in één oogopslag te zien. Het zelfopwindende mechanische uurwerk van dit horloge heeft een ingebouwde siliconen spiraalveer en een gangreserve van ongeveer 72 uur.

Het nieuwe horloge uit de Masterpiece-serie is uitgerust met een zachte en prachtige grijze alligatorleren band, een drievoudig opvouwbare veiligheidsgesp en een push-open-apparaat, dat veilig en gemakkelijk te bedienen is. Het horloge is waterbestendig tot 30 meter en geniet van de vijf jaar garantie van Longines.

De nieuwe Masterpiece-serie met een klassieke wijzerplaat met kleine seconde demonstreert de horloge-expertise en elegante esthetiek van Longines.

[Bekijk beschrijving]

Longines Master Series-horloge Horlogenummer: L2.843.4.93.2

Het nieuwe horloge uit de Masterpiece-serie van Longines heeft een nieuwe kleine secondewijzer op 6 uur, die de klassieke, elegante stijl van Longines overneemt en buitengewone kwaliteit demonstreert met voortreffelijk uurwerkvakmanschap en voortreffelijke details. Het horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 38,5 mm, uitgerust met het L893 zelfopwindende mechanische uurwerk; de unieke zalmkleurige wijzerplaat maakt gebruik van zegelgraveertechnologie met Arabische cijfers en zwarte wijzers, wat een chique retro sfeer uitstraalt. De zachte en prachtige grijze alligatorleren band heeft een drievoudig opvouwbare veiligheidsgesp en een push-to-open-systeem, waardoor een harmonieuze en harmonieuze esthetiek ontstaat.

Longines Master Series horlogenummer: L2.843.4.73.2

Het nieuwe horloge uit de Masterpiece-serie van Longines heeft een nieuwe kleine secondewijzer op 6 uur, die de klassieke, elegante stijl van Longines overneemt en buitengewone kwaliteit demonstreert met voortreffelijk uurwerkvakmanschap en voortreffelijke details. Het horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 38,5 mm en is uitgerust met het L893 zelfopwindende mechanische uurwerk. De gezandstraalde zilveren wijzerplaat maakt gebruik van zegelgraveertechnologie, met Arabische cijfers en blauwe roestvrijstalen wijzers, wat de eenvoudige en elegante stijl van de wijzerplaat benadrukt. De zachte en prachtige grijze alligatorleren band heeft een drievoudig opvouwbare veiligheidsgesp en een push-to-open-systeem, waardoor een harmonieuze en harmonieuze esthetiek ontstaat.

Longines Master Series horlogenummer: L2.843.4.63.2

Het nieuwe horloge uit de Masterpiece-serie van Longines heeft een nieuwe kleine secondewijzer op 6 uur, die de klassieke, elegante stijl van Longines overneemt en buitengewone kwaliteit demonstreert met voortreffelijk uurwerkvakmanschap en voortreffelijke details. Het horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 38,5 mm, uitgerust met het L893 zelfopwindende mechanische uurwerk; De donkergrijze getextureerde wijzerplaat maakt gebruik van zegelgraveertechnologie met Arabische cijfers en 5N roodgouden roestvrijstalen wijzers, wat een chique retro-sfeer uitstraalt. De zachte en prachtige grijze alligatorleren band heeft een drievoudig opvouwbare veiligheidsgesp en een push-to-open-systeem, waardoor een harmonieuze en harmonieuze esthetiek ontstaat.