Zwitserse Mido-horlogeaanbeveling, Replica Watches

Rijke kleuren verven geleidelijk de boomtoppen, en de koelte van de vroege herfst is nog niet in de lucht doorgedrongen. Het aangename herfstweer valt samen met de gouden vakantie, een uitstekende tijd om met uw reisgenoten op reis te gaan. Zwitserse Mido-horloges zullen u onmiddellijk vergezellen met het horloge uit de Navigator-serie “Rainbow Circle”. Van duiken in exotische landen tot het beklimmen van rivieren, ze kunnen eenvoudig worden aangepast met praktische functies, waardoor de reis ontspannender wordt. De retro regenboog schijnt om je pols en voegt een vleugje oogverblindende kleur toe aan je vakantieoutfits. Of u nu met uw gezin of met vrienden reist, het voegt een regenboogkleurig filter toe aan uw mooie herinneringen. Replica watches.

Meevaren op de wind en de golven, duiken naar hartenlust: het watersportseizoen van het eiland is nog lang niet voorbij. Met een vliegticket kun je vrienden en metgezellen verzamelen, ontsnappen aan de verschillende vier seizoenen, een duik nemen in het eiland van de eeuwige zomer en tussen meeuwen en reigers zijn alsof je zo vrolijk zwemt als een vis. De zeebries waait langs de oren, het getij bereikt de enkels, de zon gaat onder, de maan is niet compleet en de bluestijd wordt uitgevoerd zoals gepland, waarbij de zee en de lucht in het grenzeloze blauw worden opgenomen. Na een korte periode van pracht zonk de lucht weg in eindeloze duisternis, terwijl de regenboog om de pols contrasteerde met de zeeblauwe tinten en getrouw de passie vertelde van het achtervolgen van golven en de wonderen van de blues.

Het driedimensionale cursieve MIDO-logo is klaar om te verschijnen op de marineblauwe wijzerplaat van het Zwitserse Mido OCEAN STAR Pilot Series “Rainbow Circle” horloge. Dit horloge neemt elke 6 meter onder water als decompressieniveau en geeft dit weer met vier gekleurde cirkels: geel, groen, roze en blauw. Voeg meer vitaliteit toe. De roterende ring heeft een blauwe aluminium ring en maakt gebruik van zilveren stippen om belangrijke steden over de hele wereld te markeren. De rode pijl geeft de reistijdzone aan, terwijl de diamantgeslepen uren-, minuten- en secondewijzers de ’thuistijd’ aangeven. De twee vormen een scherp contrast. De uur-, minuten- en secondewijzer, de nieuwe wereldtijdzone en de schaalverdeling en punten op de ring zijn allemaal behandeld met Super-LumiNova lichtgevende coating in natuurlijke kleuren, die zelfs in donkere omgevingen nog steeds kan worden afgelezen, wat gemak in verschillende omgevingen garandeert. reisscenario’s.

Leg de bagage van het stadsleven neer, pak de bagage voor de reis en ga nu op pad om de bergen en bossen in te trekken om het moment vast te leggen dat de bladeren rood kleuren. Wanneer de nacht geleidelijk valt te midden van het getjilp van vogels, of wanneer de opkomende zon tussen de bergkammen door gluurt, breken de lichtstralen door de wolken en weerspiegelen ze in de pupillen, waardoor alles tussen de sterren en mij met gouden licht wordt ontstoken. Een warme zon schijnt hier vanuit het heelal tot aan de pols.

Op de zwarte wijzerplaat van het Zwitserse Mido OCEAN STAR Pilot Series “Rainbow Circle” horloge tonen de vier decompressieniveaus kleurrijke cirkels van geel tot oranje, die een gradiëntkleur laten zien zo helder als de zon, die briljant, opvallend en perfect is voor vakantie. Voeg een finishing touch toe aan de look. Het “Rainbow Circle”-horloge uit de Navigator-serie werd geboren in de jaren zestig en maakt gebruik van een kleurenweergavefunctie van de decompressietijd. Tegenwoordig behoudt het nieuwe OCEAN STAR pilot-serie “Rainbow Circle” horloge deze unieke functie, zet het retro-ontwerp voort en voegt een extra weergavefunctie voor de wereldtijdzone toe om varende ontdekkingsreizigers te helpen een nieuwe blauwe wereld te openen en getuige te zijn van verschillende records. De prachtige gloed van de tijdzone. Het horloge maakt gebruik van een gemerceriseerde roestvrijstalen kast met een diameter van 40,5 mm, wat duurzaam en praktisch is. Het is uitgerust met een Mido Caliber80 volautomatisch mechanisch uurwerk. De vitale kinetische energie zorgt ervoor dat de drager kan genieten van buitenplezier. Het horloge heeft twee banden: een diep matzwarte rubberen band met textuur en een gemerceriseerde roestvrijstalen Milanese gevlochten band. Daarnaast is het ook uitgerust met een ingenieus bandvervangingssysteem, waarmee u snel de bandjes kunt verwisselen en voor een comfortabele draagervaring kunt zorgen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Technische informatie

Swiss Mido OCEAN STAR Pilot Series “Rainbow Circle” horloge [Model: M026.829.17.041.00]

Uurwerk Mido Caliber80 volautomatisch mechanisch uurwerk (gebaseerd op ETA C07.661 uurwerk), 11½”, diameter 25,60 mm, dikte 5,86 mm, 25 diamanten, 21.600 slagen/uur, Nivachron-spiraalveer, fijn gesneden Fijn gegraveerd uurwerk, automatische rotor versierd met Côtes de Genève en MIDO-logo Functies: uren, minuten, seconden, datum + weergave “GMT 24-uurs tijd”, aanpassing van de nauwkeurigheid van de reistijd in drie richtingen.

Kast Roestvrijstalen kast met gemerceriseerde afwerking, diameter 40,5 mm, bestaande uit 2 delen, bidirectioneel draaibare lunette met blauwe aluminium ring en zilveren markeringen, natuurlijke Super-LumiNova lichtgevende coating op de middag uurmarkeringen met handvat; doosvormige spiegel van saffierglas, geschroefde kroon en kast, achterkant kast versierd met gepolijst zeesterpatroon, gegraveerd serienummer, waterbestendig tot 200 meter, totale bandlengte 46,99 mm.

De donkerblauwe rubberen band heeft een roestvrijstalen doorngesp waarin het MIDO-logo is gegraveerd.

Het heeft ook een gemerceriseerd gepolijste roestvrijstalen Milanese gevlochten band met een schuifgesp voor eenvoudige aanpassing en een comfortabele draagervaring.

Wijzerplaat Blauwe wijzerplaat, gepolijste driedimensionale schalen behandeld met Super-LumiNova natuurlijke kleur lichtgevende coating, datumvenster op 3 uur en afgewerkt met glanzend MIDO cursief logo. Het decompressieniveau wordt weergegeven door vier gekleurde cirkels (geel, groen, roze en blauw).

Wijzers: diamantgeslepen uren- en minutenwijzers, behandeld met natuurlijke Super-LumiNova; diamantgeslepen secondewijzer, tweede tijdzonewijzer, rode spuitverf en versierd met Super-LumiNova in natuurlijke kleuren.

Swiss Mido OCEAN STAR Pilot Series “Rainbow Circle” horloge [Model: M026.829.17.051.00]

Uurwerk Mido Caliber80 volautomatisch mechanisch uurwerk (gebaseerd op ETA C07.661 uurwerk), 11½”, diameter 25,60 mm, dikte 5,86 mm, 25 diamanten, 21.600 slagen/uur, Nivachron-spiraalveer, fijn gesneden Fijn gegraveerd uurwerk, automatische rotor versierd met Côtes de Genève en MIDO-logo Functies: uren, minuten, seconden, datum + weergave “GMT 24-uurs tijd”, aanpassing van de nauwkeurigheid van de reistijd in drie richtingen.

Kast Roestvrijstalen kast met gemerceriseerde afwerking, diameter 40,5 mm, bestaande uit 2 delen, bidirectioneel draaibare lunette met zwarte aluminium ring en zilveren markeringen, versierd met natuurlijke Super-LumiNova-markeringen op de middag; doosvormige spiegel van saffierglas, kroon en kast van het schroeftype, de achterkant van de zaak is versierd met een gepolijst zeesterpatroon, gegraveerd met een serienummer, waterbestendig tot 200 meter, en de totale luglengte is 46,99 mm.

Band Matzwarte rubberen band met roestvrijstalen doorngesp gegraveerd met MIDO-logo.

Het heeft ook een gemerceriseerd gepolijste roestvrijstalen Milanese gevlochten band met een schuifgesp voor eenvoudige aanpassing en een comfortabele draagervaring.

Wijzerplaat Zwarte wijzerplaat, gepolijste schaalverdeling behandeld met Super-LumiNova lichtgevende coating in natuurlijke kleur, datumvenster op 3 uur en afgewerkt met glanzend MIDO cursief logo. Het decompressieniveau wordt weergegeven door vier gekleurde cirkels (gradiënt van geel naar oranje).

Wijzers: diamantgeslepen uren- en minutenwijzers, behandeld met natuurlijke Super-LumiNova; diamantgeslepen secondewijzer, tweede tijdzonewijzer, rode spuitverf en versierd met Super-LumiNova in natuurlijke kleuren.