Hoe Een Antiek Rolex-horloge Te Gebruiken, Neppe Rolex Kopen

Een van de manieren om een ​​antieke Rolex te gebruiken is om te voorkomen dat deze nat wordt. Het eerste waar u op moet letten, is dat het droog blijft. Dit geldt ook voor duikhorloges omdat het onvermijdelijk is dat modellen die oud genoeg zijn om antiek genoemd te mogen worden (met specificaties van de gomhorlogespiegel) niet waterdicht zijn. Als je er goed over nadenkt, is het een wonder dat horloges van 40 of 50 jaar geleden nog steeds waterdichte functies kunnen behouden. Het is natuurlijk niet nodig om zo nerveus en verstrikt te zijn. Zolang je het horloge bij dagelijks gebruik niet nat laat worden, kun je in de meeste gevallen voorkomen dat er water binnendringt. Als het horloge echter toch nat wordt, moet u onmiddellijk naar de winkel waar u het heeft gekocht, gaan voor reparatie na de verkoop. Als je er niet snel mee omgaat, gaan de interne onderdelen meer roesten. In ernstige gevallen zal de wijzerplaat van het jaar beschadigd raken en zal het later duurder zijn om te repareren. Dit geldt voor horloges van elke leeftijd. Een eenvoudige manier om te bepalen of een horloge in water heeft gestaan, is bovendien door te kijken of de horlogespiegel beslagen is. Neppe rolex kopen.

Ten tweede kan het niet worden geraakt. Horloges zijn precisie-instrumenten en zijn dus niet trillingsbestendig, zeker niet sommige antieke horloges met een lange geschiedenis. Bovendien kunnen zeer hevige botsingen en trillingen er ook voor zorgen dat de lichtgevende verf eraf valt. Naast botsingen of vallen moet u voorkomen dat u het horloge draagt ​​tijdens lichamelijke inspanning, zoals hardlopen of een bal spelen. Als het wordt blootgesteld aan een aanzienlijke impact, kan het interne mechanisme ernstig beschadigd raken, zelfs als het uiterlijk niet verandert. Bij een ernstige botsing kunt u controleren of er sprake is van een abnormaal geluid of een schijnbare afwijking in de nauwkeurigheid door het horloge zachtjes te schudden en de nauwkeurigheid te controleren door het gemiddelde dagelijkse verschil binnen een week te observeren.

Ten derde moet het beschermd worden tegen krachtige magnetische krachten. De nauwkeurigheid van mechanische horloges wordt beïnvloed door magnetische vaste omgevingen, dus u moet voorkomen dat uw horloge wordt blootgesteld aan intense magnetische krachten. De specifieke reden is dat je alleen maar hoeft na te denken over de onderdelenstructuur van het interne uurwerk om dit te weten, wat niet alleen van toepassing is op antieke horloges, maar ook op moderne horloges. Dagelijks zou het helpen als u ervoor zorgt dat u uw horloge niet bewaart bij voorwerpen die sterk magnetisme uitstralen, zoals mobiele telefoons, elektronische apparaten en andere magnetische voorwerpen. Omdat de invloed van magnetisme omgekeerd evenredig is met de afstand, wordt aanbevolen dat het horloge ten minste 5 cm verwijderd is van de magnetische bron. Meestal draag ik het horloge echter bij computerwerk, dus als er geen direct contact is, zou er geen probleem moeten zijn. Bovendien, als het horloge plotseling de nauwkeurigheid verliest, is een van de mogelijkheden dat het gemagnetiseerd is. Zelfs als het gemagnetiseerd is, kan het magnetisme geëlimineerd worden. U kunt eerst de winkel raadplegen waar u het heeft gekocht. De meeste winkels hebben deze apparatuur.

Veel van deze mensen moeten meerdere horloges bezitten en antieke horloges niet vaak gebruiken, maar ze moeten ze wel af en toe bedienen. Als u niet af en toe antieke horloges gebruikt, kunnen de binnenkant, de kroon, de knoppen etc. vastlopen; als het net gereviseerd is, is er meestal geen probleem, maar oudere smeermiddelen blijven sneller plakken dan moderne smeermiddelen. Bovendien kunnen regelmatige werkingscontroles defecten snel opsporen. Hoewel het niet nodig is om dit elke dag te doen, dient u af en toe de drijfveer langzaam met de kroon te draaien om de werking te controleren. Een ander ding is om regelmatige inspecties te vermijden, die van toepassing zijn op antieke en moderne horloges. Afhankelijk van het model en gebruik wordt een inspectie om de 3 tot 5 jaar aanbevolen. Inspectie is een onderhoudsproces waarbij onderdelen worden gedemonteerd, gereinigd en opnieuw gesmeerd. Als er interne onderdelen verslechteren of beschadigd zijn, worden deze indien nodig vervangen. Als er inspecties worden uitgevoerd, kunnen interne problemen worden aangepakt, kunnen de symptomen verergeren, kunnen andere onderdelen sneller verouderen en kunnen de reparatiekosten zelfs onverwacht hoog oplopen. Daarom zijn regelmatige inspecties essentieel om langdurig gebruik te kunnen blijven maken.

Vergeet ten slotte niet om het na gebruik goed te onderhouden. Of het nu om een ​​antiek of modern horloge gaat, u kunt een zachte, doekachtige doek gebruiken om het zweet of de talg die zich tijdens het gebruik heeft opgehoopt, af te vegen. Het wordt ook aanbevolen om regelmatig een zachte, droge tandenborstel te gebruiken om al het vuil dat in de opening terechtkomt te verwijderen, vooral in de zomer. Zweet, talg en vuil zorgen ervoor dat het horloge gaat roesten. Deze roest zorgt ervoor dat onderdelen verslechteren en beschadigen. In ernstige gevallen zal het horloge tijdens het dragen op de grond vallen. Het horloge schoonhouden is ook comfortabel, dus als u merkt dat de band vuil is, moet u het horloge op tijd schoonmaken. Tot nu toe zijn de charme van antieke klokken en dagelijkse gebruiksmethoden geïntroduceerd. Welk model moet je kiezen als je voor het eerst een antiek Rolex-horloge koopt? Het kiezen van degene die je leuk vindt, kun je het beste doen op basis van het ontwerp en de sfeer. Vrienden die het voor de eerste keer kopen, kiezen hun geboortejaar, maar een van de belangrijkste punten bij het kiezen van een antiek horloge is het onderhoud na verkoop.
In de meeste gevallen kan het apparaat worden onderhouden en gerepareerd in het servicecentrum, maar u moet de wijzerplaat, wijzers, ring en band synchroon houden. Als de reparatiekosten van sommige vintage horloges te hoog zijn of als de onderdelen niet meer leverbaar zijn, kunnen ze alleen worden onderhouden en gerepareerd door particuliere reparatiewerkplaatsen. Daarom zou het helpen als u bij het kopen van antieke horloges een betrouwbaar after-sales-onderhoudskanaal vindt.

De redacteur is van mening dat uw denkwijze van groot belang is als u antieke horloges wilt waarderen. Bij antieke horloges gaat het niet om precisie; het gaat erom of je de charme kunt voelen van het onderdeel dat de precisie te boven gaat. Het bovenstaande is een informeel gesprek over het gebruik van antieke horloges. Vergeef mij alstublieft als er tekortkomingen zijn. Het zal voor iedereen van enige referentiewaarde zijn.