Inventaris Van De Populairste Replica Horloges Van Rolex

Als het op replica horloges aankomt, is een van de merken die ik moet noemen Rolex. Het begrip van gewone mensen voor Rolex bevindt zich nog in de jaren 80 en 90. Het heeft iets te maken met het feit dat Rolex zelden zijn merkgeschiedenis deelt. Rolex is niet wat we denken. Het heeft zijn merkpositionering en marktstrategie. Het dringt aan op precisie en duurzaamheid als zijn primaire streven en maakt geen ingewikkelde mechanische modellen. De eenvoudige timingfunctie is de meest complexe stijl in de familie. Door het eenvoudige en elegante uiterlijk, het klassieke oesterdesign en de uitstekende bewegingsprestaties zijn veel traditionele technieken ontstaan. Wat zijn enkele van de meest populaire Rolex-horloges van dit moment?

1. Rolex Submariner 116610LV groene schijf horloge

Het Rolex Submariner 116610LV horloge met groene wijzerplaat staat algemeen bekend als het “Green Water Ghost” horloge in de harten van horlogefans. Het klassieke Oyster-ontwerp is roestvrij staal 904, corrosiebestendig en slijtvast. De wijzerplaat met een diameter van 40 mm is uitgerust met een traditioneel automatisch horloge. 3135 mechanisch uurwerk, uitstekende prestaties, drie-proof kast, zodat hij de stimulatie van de buitenwereld helemaal niet kan voelen, en de kwaliteit wordt benut. Sinds de lancering in 2010 is het ongetwijfeld een van de meest populaire Rolex-replica horloges geworden; bij de binnenlandse aankoop van deze groene watergeest is het voor de winkel uitdagender om ongetwijfeld geen goederen te kopen, en een deel van de winkel accepteert geen bestellingen van de groene watergeest, wat ook de hete graad van de groene watergeest laat zien.

2. Rolex Cosmic chronograaf 116500LN Gangdi

In 2016 lanceerde Rolex deze keramische ring 116500LN Gangdi op de beurs van Basel. Afgaand op de huidige markt heeft Gangdi meer werk nodig om te kopen. De keramische ring kan worden beschouwd als een belangrijke technologische uitvinding van Rolex in deze eeuw. Keramiek gesinterd met technische middelen is slijtvaster dan aluminium ringen en stalen ringen, slijt zelden en de kleuren zijn helderder en duurzamer. Dit Rolex Cosmograph Daytona-serie horloge met witte wijzerplaat heeft een kast met automatisch mechanisch uurwerk. De armband is gemaakt van 904L roestvrij staal, met een timingfunctie; de diameter van het horloge is 40 mm en het is waterdicht tot 100 meter. De keramische ring is afgestemd op de kleurafstemming van staal di en panda. , Panda Di is de boosdoener.

3. Rolex Skymaster 116900 polshorloge

Het nieuwe Skymaster-horloge, sommige mensen zeggen dat het de lelijkste Rolex is, maar ik vind het de mooiste Rolex; Ontwerp met een diameter van 40 mm, 904L roestvrijstalen kast en armband, het unieke Mercedes-Benz lichtgevende wijzerontwerp, de binnenkant van het horloge Het is uitgerust met Rolex’ zelfgeproduceerde 3131 zelfopwindende uurwerken, die een gangreserve van 48 uur kunnen bieden wanneer volledig opgewonden. Opgemerkt moet worden dat dit horloge ook een antimagnetische werking heeft, wat ook een van de hoogtepunten van dit horloge is. Alle Airmasters hebben meer aandacht getrokken vanwege hun relatief lage prijzen. (Voor veel mensen is het niet goedkoop, het kost immers 40.000 tot 50.000 yuan)

4. Rolex Datejust 116233 Champagne diamanten horloge

Rolex Datejust gouden horloges zijn tot nu toe altijd populaire verkopers geweest. Vroeger kochten mensen het omdat het een goede betekenis had. Het had tenslotte goud, zilver en diamanten. “Winnen en verdienen” was destijds de favoriet van zakenmensen. Hoewel mensen tegenwoordig minder geobsedeerd zijn door deze, vergeleken met de hoge prijs van Rolex dag-datum polshorloges, heeft het gouden datum-journaalmodel genoeg voordelen, en het voldoet ook aan de wens van mensen die van gouden replica horloges houden. De beweging maakt gebruik van de 3315 zelfopwindende beweging, die een datumweergavefunctie toevoegt aan de basisbeweging 3130 van Rolex.

5. Rolex Explorer Series 214270 horloge met zwarte wijzerplaat

Dit horloge is de New Detective I watch, die niet bij iedereen bekend is in vergelijking met de oude Detective I, maar men gelooft dat de nieuwe Detective I de senior Detective I in ieders hart zal vervangen. Allereerst is de diameter van het nieuwe monster I vergroot tot 39 mm, wat zeer geschikt zou moeten zijn voor de polsmaat van Aziaten. De beweging is de 3132 beweging, opgewaardeerd van de 3130 activiteiten van de Rolex basisbeweging. Vergeleken met de 3130-campagne maakt het 3132-uurwerk gebruik van Rolex’ huidige reguliere blauwe niobium-spiraalveer en vervangt het de nieuwe schokdemper, die het antimagnetische, schokbestendige vermogen van het horloge vergroot.

6. Rolex Greenwich

Misschien weten sommige vrienden er niet veel van. Rolex heeft de hoogste dubbele tijdzonefunctie uitgevonden. Daarom krijgt ook het horloge met dubbele tijdzone van Rolex aandacht. De rode en zwarte cirkelversie van Greenwich staat ook bekend als de “Coke Circle”. Naast de tijdsweergave in verschillende tijdzones is het horloge gemaakt van degelijke materialen en makkelijk te matchen. Het is niet alleen geschikt om over de hele wereld te dragen, maar ook geschikt voor elke gelegenheid. De kast en armband zijn gemaakt van roestvrij staal, met een datumweergave en dubbele tijdzonefunctie; tafel diameter 40 is makkelijk te monterenook, en waterdicht 100 meter.