Wat Zijn De Onderhoudsmethoden Van Rolex Green Water Ghost-imitatie Horloges?

In het leven kopen veel mannen en vrouwen liever luxegoederen. Vrouwen kopen over het algemeen meer tassen, terwijl mannen vooral horloges kopen. Als het om horloges gaat, zouden veel mensen er meer over moeten weten. Vroeger werden horloges gebruikt om de tijd aan te geven, maar nu worden de meeste gebruikt voor decoratie. Omdat ze voor decoratie worden gebruikt, moeten horloges duur zijn, zoals Rolex. Het green water ghost horloge komt vaker voor bij het merk Rolex, maar dure imitatie horloges hebben ook onderhoud nodig, zodat de volgende redacteur het zal hebben over de onderhoudsmethodes van Rolex green water ghost horloges.

  1. Regelmatig opwinden. Als je hem elke dag draagt, kun je hem het beste om de twee weken opwinden om ervoor te zorgen dat de tandwielen regelmatig en soepel werken. Als u het niet elke dag draagt, moet u het horloge regelmatig opwinden om de regelmatige en correcte werking van het mechanisme te garanderen. (Het is het beste om het horloge elke dag op hetzelfde tijdstip op te winden; het wordt aanbevolen om het ’s morgens beter af te stellen en de datum en weekindex’ s nachts niet in te stellen, wat gunstiger is voor het mechanische apparaat)

  1. Stof is alomtegenwoordig in ons leven. Het dragen van een horloge moet langdurig contact met stof vermijden om te voorkomen dat stof het uurwerk binnendringt en de normale werking van het horloge beïnvloedt. Dus vrienden, open de achterkant van het horloge niet alleen uit nieuwsgierigheid. Plaats imitatie horloges ook niet in een kledingkast met mottenballen om te voorkomen dat de olie van het horloge bederft.

  1. Bij het beoefenen van sporten zoals badminton en volleybal wordt aanbevolen dat u probeert geen horloge te dragen, omdat het vaak heen en weer zwaaien van uw armen de beweging van het horloge beschadigt.

  1. Elk waterdicht horloge mag niet worden gedragen in warmwaterbaden, sauna’s of omgevingen met aanzienlijke temperatuurschommelingen. Omdat de waterdichte ring onder invloed van temperatuur uitzet en inkrimpt, ontstaan er spleten die de veroudering versnellen, watercondensatie in het water en het horloge veroorzaken en in ernstige gevallen zelfs de machineonderdelen beschadigen. Bovendien moet u bij het dragen van een horloge letten op de bijtende werking van het zweet op uw handen voor het onderwerp. Het zou helpen als u het werkstuk vaak met een zachte doek afveegt of de klinkerhorlogehouder dempt om te voorkomen dat deze door zweet gaat roesten.

  1. Houd imitatie horloges uit de buurt van radio’s en andere elektrische apparaten, omdat te veel contact met objecten met magnetische velden ervoor zorgt dat het horloge wordt gemagnetiseerd en onnauwkeurig wordt. Nadat het is gemagnetiseerd, kan het lijken alsof het horloge stopt, langzaam of snel gaat.

Ik wil de bovenstaande 5 punten over de onderhoudsmethoden van het Rolex Green Water Ghost-horloge met u delen. Het horloge is ongeacht zijn waarde en het onderhoud ervan is belangrijker. Als het horloge goed wordt onderhouden, kan dit de levensduur van het horloge verlengen. Onvoldoende zorg heeft geen invloed op de recyclingprijs wanneer het horloge wordt gerecycled.