Longines Lanceert Nieuwe Forerunner Zulu Time Replica Watches

Met de lancering van de Pioneer Series Zulu Time Watch in 2022, blijft Longines nieuwe hoofdstukken schrijven voor zijn lange geschiedenis, waaronder de toevoeging van functies voor meerdere tijdzones die teruggaan en de legendarische geschiedenis voortzetten van Longines die pioniers begeleidde bij het maken van records. Sinds de lancering is de Forerunner-serie Zulu-tijdhorloge favoriet bij horlogeliefhebbers, die de ontdekkingsgeest prijzen die het merk altijd heeft nageleefd en herinnerend aan de pionierspositie van Longines op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van horloges met meerdere tijdzones. Dit jaar lanceerde Longines een nieuwe voorloperserie Zulu-tijdhorloge met een diameter van 39 mm, die hedendaagse legendes blijft schrijven met een meer ergonomisch ontwerp. Replica watches.

Longines lanceerde een nieuwe voorloperserie, de Zulu time watch, en voegde nieuwe werken toe aan deze serie, geboren in 2022. Het nieuwe model maakt gebruik van een roestvrijstalen kast van 39 mm, die compacter is dan het vorige model. Het kleinere formaat verhoogt het draagcomfort verder: de afstand van de nokken tot de body is 21 mm en de kastdikte is slechts 13,50 mm. Het nieuwe Forerunner Series Zulu Time-horloge is verkrijgbaar met matzwarte, antracietgrijze gezandstraalde of blauwe zonnepatroonwijzerplaten, met een datumvenster op 6 uur, en de lunette is gemaakt van kleurrijke keramische materialen, die een rustige en elegante textuur uitstralen.

De kenmerkende 18K gouden bidirectionele draaibare bezel en kroon accentueren het horloge. De chocoladebruine keramische bezel met vergulde GMT-schaalring combineert esthetische stijl met uitstekende prestaties. Rijk gedetailleerd ontwerp geeft dit klassieke horloge een delicate textuur. Op de antracietgrijze gezandstraalde wijzerplaat gebruikt het datumvenster aangename beige cijfers, en de wijzers en Arabische cijfers zijn gecoat met “antieke radium” lichtgevende coating om de retro-textuur te versterken.

Het nieuwe horloge is uitgerust met een verwisselbare roestvrijstalen armband, een alternatieve bruine NATO-band (speciaal ontworpen voor dit model), of een alternatieve bruine leren band met crèmekleurig stiksel, uitgerust met een nieuw micro-verstelsysteem voor een goede en comfortabele draagervaring.

Net als het horloge dat in 2022 werd gelanceerd, demonstreert het nieuwe Forerunner Zulu Time-horloge het eeuwenoude erfgoed van Longines in het maken van horloges met meerdere tijdzones. De oorsprong en naam komen van het Longines horloge met dubbele tijdzone, geboren in 1925. De prototype wijzerplaat is versierd met het Zulu-logo en Z staat voor Zulu-tijd (Zulu), een gebruikelijke uitdrukking van tijd in de luchtvaart en het leger. Vervolgens werden de ene na de andere GMT-model gelanceerd, voornamelijk gericht op de luchtvaart, en werd de pionierspositie van Longines op dit gebied verder versterkt.

Tegenwoordig is het Longines Forerunner Zulu Time-horloge met een diameter van 39 mm een uitstekend voorbeeld van het combineren van horlogetraditie en innovatief vakmanschap. Het horloge maakt gebruik van het exclusieve mechanische uurwerk van Longines, ingebouwde siliconen spiraalveer en ondersteunt een weergave met meerdere tijdzones. Tegelijkertijd heeft Longines twee onderdelen geüpdatet, die zijn gemaakt van antimagnetische materialen zoals de siliconen spiraalveer. Dit betekent dat dit horloge de antimagnetische certificering heeft doorstaan tot aan de ISO764-norm. Omdat het magnetische velden tot 600 tot 800 Gauss kan weerstaan, zorgt het er verder voor dat de prestaties van het horloge niet worden beïnvloed door de toenemende magnetische velden in het dagelijks leven.

Dankzij de geavanceerde uurwerktechnologie van Longines kan de uurwijzer van het nieuwe horloge onafhankelijk van de GMT-functie worden aangepast. De tijd in andere tijdzones kan worden afgelezen via een 24-uurs schaalwijzer en een bidirectioneel draaibare bezel met een 24-uurs aanduiding. De gangreserve van het uurwerk kan oplopen tot ongeveer 72 uur, gecertificeerd door het Zwitserse officiële observatorium (COSC). Het vijfsterrenlogo op de wijzerplaat was ooit een symbool van de Longines-beweging van het hoogste niveau in de geschiedenis.

Longines begeleidt al bijna een eeuw legendarische pioniers op hun epische avonturen. Klaar om in hun voetsporen te treden? Het gloednieuwe pianohorloge Pioneer Series Zulu Time Watch vergezelt je op de reis.

【Beschrijving bekijken】

Longines Forerunner Zulu Time Watch-referentie: L3.802.5.53.6

Het Longines Forerunner Series Zulu Time-horloge heeft een nieuw model gelanceerd, uitgerust met een exclusief zelfopwindend uurwerk, ondersteuning voor weergave in meerdere tijdzones en ingebouwde siliconen spiraalveer, gecertificeerd door het Zwitserse officiële observatorium (COSC); dankzij geavanceerde uurwerktechnologie kan de uurwijzer onafhankelijk zijn van de GMT-functie om onafhankelijke aanpassing te bereiken. De diameter van de wijzerplaat is 39 mm, wat meer in lijn is met het ergonomische ontwerp. De chocoladebruine keramische bezel past bij de vergulde GMT-schaalring en het datumvenster is ingesteld op 6 uur, wat zowel uitstekende prestaties als esthetische stijl heeft. Met een vervangbare roestvrijstalen armband heeft de vouwsluiting een nieuw fijnafstellingssysteem voor een goede en comfortabele draagervaring.

Longines Forerunner Zulu Time Watch-referentie: L3.802.5.53.2

Het Longines Forerunner Series Zulu Time-horloge heeft een nieuw model gelanceerd, uitgerust met een exclusief zelfopwindend uurwerk, ondersteuning voor weergave in meerdere tijdzones en ingebouwde siliconen spiraalveer, gecertificeerd door het Zwitserse officiële observatorium (COSC); dankzij geavanceerde uurwerktechnologie kan de uurwijzer onafhankelijk zijn van de GMT-functie om onafhankelijke aanpassing te bereiken. De diameter van de wijzerplaat is 39 mm, wat meer in lijn is met het ergonomische ontwerp. De chocoladebruine keramische bezel past bij de vergulde GMT-schaalring en het datumvenster is ingesteld op 6 uur, wat zowel uitstekende prestaties als esthetische stijl heeft. Met een vervangbare bruine lederen band, heeft de vouwsluiting een nieuw fijnafstellingssysteem voor een goede en comfortabele draagervaring.

Longines Forerunner Zulu Time Watch-referentie: L3.802.5.53.9

Het Longines Forerunner Series Zulu Time-horloge heeft een nieuw model gelanceerd, uitgerust met een exclusief zelfopwindend uurwerk, ondersteuning voor weergave in meerdere tijdzones en ingebouwde siliconen spiraalveer, gecertificeerd door het Zwitserse officiële observatorium (COSC); dankzij geavanceerde uurwerktechnologie kan de uurwijzer onafhankelijk zijn van de GMT-functie om onafhankelijke aanpassing te bereiken. De diameter van de wijzerplaat is 39 mm, wat meer in lijn is met het ergonomische ontwerp. De chocoladebruine keramische bezel past bij de vergulde GMT-schaalring en het datumvenster is ingesteld op 6 uur, wat zowel uitstekende prestaties als esthetische stijl heeft. Met een vervangbare bruine NATO-band, heeft de vouwsluiting een nieuw fijnafstellingssysteem voor een goede en comfortabele draagervaring.