Rado Zwitsers Radarhorloge, Replica Horloges Kopen

Met meer dan 300 jaar geschiedenis van horlogeontwikkeling hebben metalen materialen altijd de mainstream positie ingenomen. Het wereldberoemde Rado Swiss-radarhorloge staat er echter op om voortdurend keramische materialen te onderzoeken. Als ‘materiaalmeester’ in de horloge-industrie is Rado een van de eerste merken die hightech keramische materialen ontwikkelt en gebruikt. De geschiedenis van zijn betrokkenheid bij keramische materialen gaat terug tot de jaren tachtig. Al in de jaren zestig begon Rado met harde metalen en onderzocht hij hoe hij ‘slijtvaste’ horloges kon maken. Het eerste horloge in de geschiedenis van het merk dat harde metalen gebruikte, DiaStar Diamond Star Series No. 1, was geboren. In 1986 werd het horloge uit de Integral Precision Ceramic-serie met een hightech keramische horlogeketting geboren, en Rado begon hightech keramische horloges te verkennen. Als een van de meest ideale horlogematerialen heeft hightech keramiek de kenmerken van een lichte textuur, anti-slijtage, anti-allergisch en niet-vervagend. Vandaag brengt Rado de kunst van hightech keramiek naar een nieuw tijdperk.

Begin met de oorspronkelijke bedoeling en creëer een nieuwe trend.

In 1962 kwam DiaStar Diamond Star Series No. 1 uit, het eerste horloge gemaakt van hard metaal. Dit historische horloge integreerde een slijtvaste hardmetalen kast met een spiegel van saffierglas om een look te creëren die niet gevoelig is voor slijtage. Deze materialen waren begin jaren zestig uitzonderlijk en de productie van deze materialen vereiste op zichzelf enorme innovaties. De geboorte van dit buitengewone en unieke horloge heeft de basis gelegd voor Rado’s innovatie op het gebied van materialen en design. Replica horloges kopen.

Hightech keramiek, baanbrekend en innovatief benchmark

In 2011 ontwikkelde en lanceerde Rado voor het eerst de uit één stuk bestaande hightech keramische kast, waarmee opnieuw een nieuwe industriële maatstaf werd gezet voor de hightech keramische horlogewereld. De eenvoudige ontwerpstructuur van het pak uit één stuk ondermijnt de traditionele vorm van de hightech keramische behuizing uit het verleden. Het geeft het keramische horloge een lichte en dunne textuur, die Rado’s merkconcept van voortdurende innovatie interpreteert. Sindsdien maken Rado-horloges op grote schaal gebruik van hightech keramische kasten uit één stuk. Vandaag introduceert Rado high-tech keramiek, ultralichte high-tech keramiek, plasma high-tech keramiek, gekleurd high-tech keramiek en Ceramos metaalkeramiek in zijn serie producten vol gevoel voor design, gebruikmakend van zijn baanbrekende en innovatieve Carve een kunstwereld gewijd aan ‘hightech keramiek’.

In 2020 werd Rado’s eerste vierkante horloge met een geïntegreerde hightech keramische kast, het horloge uit de Square-serie, geboren, met het klassieke vierkante afgeronde hoekontwerp van het merk en duurzaam hightech keramiek. De look, met de automatische mechanische holle beweging van materialen en uitstekend vakmanschap, belichaamt de vindingrijkheid en eindeloze creativiteit van het Rado Swiss radarhorloge.

Plasma-keramische technologie straalt met fel licht.

Hoewel er veel successen zijn geboekt dankzij de hightech keramische horloges, is het Rado Swiss radarhorloge nog steeds actief. Toch heeft het een diepere verkenning van ‘materiaal’ gelanceerd. De geboorte van het plasma hightech keramische horloge is een nieuwe poging van het merk. Dit materiaal heeft een aantrekkelijke metallic look met behoud van zijn hoge hardheid, slijtvastheid, lichtheid en hypoallergeen. Plasmakeramiek is bestand tegen temperaturen die ongeveer vier keer hoger zijn dan de oppervlaktetemperatuur van de zon. Er kan worden gezegd dat het wordt gesublimeerd in de ‘hete’, wat eens te meer de uitmuntende vaardigheden van horlogemakers aantoont. Onder hen zijn het holle mechanische horloge uit de TrueSquare-serie “Unparalleled Gray” en het skelethorloge “Blazing Cook” uit de Captain Cook-serie representatieve horloges gemaakt van dit materiaal.

Ceramos Cermet blijft een nieuw hoofdstuk in de legende schrijven.

Om meer mogelijkheden van hightech keramiek te verkennen, heeft Rado Swiss radarhorloges veel moeite gedaan om de “vaste kern” van materialen te verbeteren, dus ontstond het innovatieve composietmateriaal Ceramos cermet. Het heeft de hardheidskenmerken van keramiek en de glans en taaiheid van metaallegeringen. Het titaniumcarbidegehalte van ongeveer 90% maakt het lichter dan harde metalen, en zijn unieke toon en helderheid maken het speciaal. De representatieve nieuwe werken van dit materiaal, het horloge uit de DiaStar Original-serie ter ere van het 60-jarig jubileum en het onlangs gelanceerde holle horloge uit de DiaStar Original-serie, schrijven een nieuw hoofdstuk in het legendarische verhaal van ‘niet gemakkelijk te dragen’.

Symfonie van hightech keramiek, stap de kleurrijke tuin binnen.

Met een solide kern en een oogverblindend uiterlijk vergaten Rado Swiss radarhorloges niet om de kleurrijke mogelijkheden van “hightech keramiek” uit te breiden – zo werd gekleurd keramiek geboren. Het Rado TrueThinline-serie World Garden-samenwerkingshorloge weerspiegelt natuurlijke en heldere kleuren, waardoor vitaliteit en stijl om de pols kunnen bloeien. Het is kleurrijk en doorbreekt het dikkere uiterlijk van metalen horlogekasten. Het wereldfantoomhorloge uit de Rado True Thinline-serie maakt gebruik van een hightech keramische kast van niet meer dan 5 mm dikte. Het is dun en licht en onderstreept het voortreffelijke vakmanschap van het merk. Van de vroege klassieke zwart-witte tinten tot de rijke en kleurrijke tinten van vandaag, het “material master” Rado Swiss radarhorloge geeft het horloge een rijkere look en feel, waardoor meer mogelijkheden voor het oog worden getoond.

Het “Material Master” Rado Zwitserse radarhorloge heeft een halve eeuw geduurd, ontwikkeld en onderzocht. Met zijn beste keramische horlogetechnologie in de sector blijft het bedrijf de mogelijkheden van materialen onderzoeken. In de toekomst zal Rado ook verder gaan met het creëren van nog meer fantastische horlogeseries en meer uurwerken met zowel design als functionaliteit voor de meeste horlogeliefhebbers.