Longines Selecteert Tanabata-uurwerken Om Getuige Te Zijn Van De Spannende Tijd, Imitatie Horloges

Op de zevende dag van juli, wanneer de eksters elkaar ontmoeten op de brug, is het een romantisch festival en wordt het uurwerk gebruikt om de hartslag te bevriezen en onwankelbare liefde over te brengen. Longines selecteert de nieuwe Xinyue, de beroemde vakman, en de nieuwe Concas-serie om getuige te zijn van de beweging van de melkweg om de pols en om eeuwige liefde te geven.

De bries streelt de lotus, de bloembladen zwaaien zachtjes en de ekster bouwt een brug, getuige van de hereniging van geliefden. Het nieuwe horloge uit de Longines Heart Moon-serie, de wijzerplaat bevat dubbele kleuren van dromerig kersenroze en verfrissend ijsblauw, die de frisheid en het enthousiasme van liefde interpreteren; de glanzende diamanten bloeien fel licht op de pols, veranderen in vaste liefde en smelten in elkaars ogen; voortreffelijk De stalen armband zorgt voor een comfortabele pasvorm en drukt liefde uit met elegantie.

Op het Qixi-festival ontmoeten geliefden elkaar, en onder het maanlicht vormen ze paren, vingers samengevouwen, waardoor liefde zich verspreidt. Het Longines Master Moon Phase dameshorloge, de witte parelmoeren wijzerplaat is ingelegd met heldere diamanten en straalt vrouwelijkheid en elegantie uit; het Master Moon Phase herenhorloge, de tarwekorrelige wijzerplaat en de blauwstalen wijzers vullen elkaar aan en tonen een volwassen en toegewijde herenstijl. Er is een romantisch maanfase-venster om 6 uur op de wijzerplaat en de heldere maan om de pols schijnt helder, als een ware liefde die je vergezelt als een schaduw en de hartslagmomenten in liefde vastlegt; uitgerust met een zelfopwindende mechanische beweging, beweegt de liefde elke seconde, getuige van de eeuwige verandering van liefde.

Varen op het meer, verdwaald in de diepten van de lotus, mistige regen en lichte golven, rimpelingen van een hartslag. Longines Tanabata presenteert in het bijzonder een nieuw paar imitatie horloges uit de Concas-serie. De zonnige groene wijzerplaat met zonnepatroon weerspiegelt stilzwijgend liefde, en onder het kabbelende water weerspiegelt het de schittering van liefde; Het is ingelegd met onopvallende en ingetogen stokvormige uurmarkeringen, en de wijzers draaien continu, als een fluisterende minnaar, die tederheid uitdrukt.

【Bekijk beschrijving】

Longines Heart Moon Series Watch Horlogenummer: L8.113.4.99.6 Adviesprijs: RMB 16.000

Het horloge uit de Longines Heart Moon-serie is uitgerust met een L592 zelfopwindend mechanisch uurwerk met een wijzerplaatdiameter van 30 mm. Voortzetting van de iconische elementen van de Xinyue-serie; de kersenroze wijzerplaat met zonnepatroon is versierd met 11 diamanten uurmarkeringen, die de verzilverde, gepolijste wijzers aanvullen.

Longines Heart Moon Series horlogenummer: L8.113.4.90.6 Adviesprijs: RMB 16.000

Het horloge uit de Longines Heart Moon-serie is uitgerust met een L592 zelfopwindend mechanisch uurwerk met een wijzerplaatdiameter van 30 mm. Voortzetting van de iconische elementen van de Xinyue-serie; de wijzerplaat met ijsblauw zonnepatroon is versierd met 11 diamanten uurmarkeringen, die de verzilverde, gepolijste wijzers aanvullen.

Longines Master Moon Phase Watch Serienummer: L2.909.4.78.6 Adviesprijs: RMB 20.300

Het Longines Master Series polshorloge, het herenmodel, heeft een diameter van 40 mm, is uitgerust met een L899 zelfopwindend mechanisch uurwerk en kan een gangreserve bereiken van ongeveer 72 uur.

Longines Master Moon Phase Watch Serienummer: L2.409.4.87.6 Adviesprijs: RMB 24.100

Het Longines Master Series horloge, het damesmodel, heeft een diameter van 34 mm en is uitgerust met een exclusief zelfopwindend mechanisch uurwerk L899.

Horloges uit de Longines Concas 2023-serie Horlogenummer: L3.830.4.02.6 Adviesprijs: RMB 15.600

Het nieuwe horloge uit de Longines Concas-serie, het mannelijke model, heeft een diameter van 41 mm, is uitgerust met een L888 zelfopwindend mechanisch uurwerk en heeft een gangreserve van ongeveer 72 uur. De zonnig groene zonnepatroon wijzerplaat is versierd met verzilverde gepolijste wijzers en een datumvenster is ingesteld op 6 uur. Met een roestvrijstalen armband interpreteert het elegantie en vitaliteit.

Horloges uit de Longines Concas 2023-serie Horlogenummer: L3.430.4.07.6 Adviesprijs: RMB 17.700

Het nieuwe horloge uit de Longines Concas-serie, het damesmodel, heeft een diameter van 34 mm, is uitgerust met een L888 zelfopwindend mechanisch uurwerk en heeft een gangreserve van ongeveer 72 uur.