Mannen Hebben Altijd Meer Fatsoenlijke Replica Horloges Nodig In Hun Opbergdozen

Het dragen van een goed horloge kan niet alleen onze buitengevel versieren, maar ook onze smaak en status weerspiegelen meestal. Echter, alles was moeilijk in het begin, en veel vrienden in de selectie van tafels ondervonden problemen. Vandaag zullen we het niet hebben over de details van het ambacht, kijken naar welke verschillende replica horloges aantrekkelijker of veelzijdiger zijn.

1. VS Panerai Pam00441

Mannen horloges besteden eerst aandacht aan de sfeer en het merkoppervlak; Deze Pam441 naar het klassieke brugdesign werd gekozen. De gehele keramische kop verschilt van fijn staal of edelmetalen horlogetextuur, heeft 9-niveau hardheid onder de saffier tafel en is ook een Panerai patent sandwich wijzerplaat. Na het dragen van de P.9001 automatische mechanische beweging, is het meer als een tijger met vleugels, en de GMT twee plaatsen reizen stabiel. Handhaving is voldoende, dus 441 kan een interne en externe reparatie horloge worden genoemd.

2. N fabriek Rolex water geest

Geen horloge heeft zijn waarde beter dan de Rolex Water Ghost, en ik heb het over de meeste dingen, behalve de Rolex Paul Newman van dit jaar. In principe, in de bekende populaire replica horloges, Rolex water ghost, voor een groot deel leidend de huidige horlogetrend, is de reden niets anders dan zijn betrouwbare oester ontwerp en cal.3135 bewegingen aan macht; Aan de andere kant, duikhorloge dan formeel, vrijetijdshorloge duurzamer, dus draagervaring authentieker.

3. ZF International Portugal Series

IWC heeft een reputatie als een “horloge ingenieur”. De Portugese zevendaagse ketting serie genoemd in dit nummer zou de favoriet moeten zijn van de meeste mensen die horloges spelen. Of het nu gaat om het oude Cal.51011 uurwerk of de huidige Cal.52010, zeven dagen dynamische energie is het hoogste respect voor replica horloges door de ontwerpers van dit horloge. Linker en rechter oogwijzerplaat ontwerp om de vorige twee-naald halve horlogetraditie te veranderen, bekend als het herenhorloge in de verschijning van het speelniveau is te veel.

4. Vs. Omega zeepaardje

De weerstand van zeepaardenreeks duikhorloges kan naast de water ghost stijl de huidige trend vertegenwoordigen. De oude versie van de zeepaardje 300 wijzerplaat is niet zo helder; de nieuwe 300 meter wijzerplaat met nieuwe materialen en ontwerp; De ZrO2 schijf is gelabeld, gelabeld het horloge in het gebruik van emaille schijf na de stroomkleur, brengt de eclectische leeservaring. De integratie van de Omega 8800 beweging in het coaxiale observatorium beweging, met hoge magnetische bescherming en kalender indicatie, voldoet aan alle ontwerpvereisten van het nieuwe zeepaardje periferie.

5. N fabriek ROLEX Ditunna

Je kunt geen klok missen als het een mannenhorloge is. Horlogevrienden voor de functie van de gediversifieerde vraag is eindeloos, zolang de redelijke collocatie in het horlogelaadontwerp van elk proces kers op de taart is. Deze Cosmometer Ditona is geen partij voor zijn uiterlijk en is een van de beste in alle single-pin en single-dial chronografen. De structuur van het stuurwiel is complexer dan de meer gebruikte CAM-apparaten, en de Dittona cal.4130 beweging wordt hiervoor gebruikt. De directe feedback en het soepele gevoel met een druk op de timing knop zijn direct aantrekkelijk.

Bovenstaande rangschikking is in geen specifieke volgorde. Na het zien van zoveel mooie replica horloges, is het bevestigd dat in de verzameldoos een geschikter horloge ontbreekt?