Mechanisch Replica Horloges Waarom Dagelijks Onderhoud Nodig?

Mensen die houden van de tafel moeten ook twijfelen over waarom mechanische horloges dagelijks onderhoud nodig hebben; Sommigen zeggen dat mechanische replica horloges geen onderhoud vereisen; de meeste mechanische uurwerken moeten worden gerepareerd; in feite moeten zij verduidelijkt worden over het begrip onderhoud en garantie; mechanische horloges hebben onderhoud nodig. Xiaobian vandaag om met u te praten over waarom mechanisch horloge onderhoud.

De waterdichte rubberen ring van het mechanische horloge zal verouderen

Voor de waarde van het mechanische horloge is waterdichtheid essentieel. De meeste horloges zijn waterdicht, zoals 30 m en 50 m, 100 m, enzovoort, maar sommige zijn niet waterdicht. Voor een waterdicht horloge, eerst om de betekenis van waterdichte diepte goed te begrijpen, zoals 30 meter en 50 meter waterdicht is gewoon levenswaterdicht, dat wil zeggen, je wast je gezicht en ander spatwater is geen probleem. Er zijn sommige, zoals duikhorloges, waterdichte, hoge horloges die kunnen zwemmen en duiken, maar ook aandacht besteden: Er zijn sommige waterdichte replica horloges zoals duikhorloges, kunnen zwemmen, duiken, enz., maar ook aandacht besteden aan sommige hoge waterdichte horloges, zoals duikhorloges kunnen zwemmen, duiken, enz., maar ook moet opmerken: geen sauna en een warm bad dragen, omdat mat lijm na kou, Hete lucht in de verzegelende zak, kan er niet uit komen, omdat de mist niet op tijd wordt behandeld, veroorzaakt door corrosie en roest. Het kan na verloop van tijd problematisch zijn, zelfs als het een of twee keer goed is.

Het horloge is waterdicht voornamelijk door verschillende kleine rubberen ringen, een lange rubberen ring zal verouderen en er is een scheur na het verliezen van elasticiteit, die kan leiden tot water en luchtinlaat, dus periodiek worden vervangen; Het afdichten van de rubberen ring kan ervoor zorgen dat het horloge waterdicht is. Het is waarom sommige mensen net kochten een horloge waterdicht is erg goed, maar plotseling op een dag, de reden voor het water. Waarom moeten we ze regelmatig veranderen? Regelmatige vervanging is meer een preventieve rol te spelen; Wachten tot de rubberen ring veroudert is niet goed, maar hoe veroudering te beoordelen is een probleem; Men kan pas wachten nadat het horloge water verandert.

De olie droogt op

Zoals een mechanisch instrument dat lange tijd wordt gebruikt, niet flexibel zal zijn, zo is het horloge omdat een automatisch horloge kan worden gezien als een klein mechanisch instrument. Traditionele mechanische horloges zijn hoofdzakelijk samengesteld uit vier delen; het eerste deel is het originele systeem, het eenvoudige punt wordt begrepen zoals we vaak zeggen veerdeel, het tweede deel is de transmissie, de hoofdversnelling, volgens een specifieke verhouding, wordt gebruikt voor het meten van tijd, het derde deel is het systeem van de regeling van de ontsnappingssnelheid, dit is het hart van horloges, balanswiel, en haarveer, ontsnappingsvork, Deze delen van het ontsnappingswiel zijn zeer cruciaal, wordt hoofdzakelijk bepaald door de nauwkeurigheid van het horloge. Het vierde deel is de aanwijzer die het systeem aangeeft. Als het bovenstaande het mobiele deel is, is dit deel verbonden met het horloge, en mensen moeten dit deel gebruiken om te winden of de tijd aan te passen.

De werking van de hele wacht, de noodzaak dat alle systemen samenwerken; Hoe maak je ze glad? Hier is een vraag naar smeerolie, maar voor een lange tijd zal de hoeveelheid olie worden verminderd of droge verslechtering; Geef op dit moment het horloge nieuwe olie. En als u de horlogeolie niet op tijd verstrekt, zodra de olie droog is, is het aandrijfsysteem in droge slijtage en een paar jaar lager, is de levensduur van de tafel ook. Opgemerkt moet worden dat mechanische replica horloges in olie beter een regelmatig onderhoudscentrum kunnen kiezen omdat de werkelijke plaats waar het formele strikt zal zijn volgens de behoefte aan het horloge in olie.

Let op de verschijning van onderhoud

Zoals we allemaal weten, is in de tweedehandsmarkt de kwaliteit van het product essentieel. En zelfs als niet in de tweedehandsmarkt, moet het uiterlijk van het onderhoud worden aangepakt, vooral sommige horloges die K-goud, K-platina, geavanceerde dierlijke huidmaterialen en andere materialen gebruiken. En zelfs als het niet in de tweedehands markt is, moet het uiterlijk onderhoud worden aangepakt, vooral in sommige replica horloges met K goud, K platina, geavanceerd dierlijk leer en andere materialen. Het zou perfect moeten zijn om te begrijpen, vooral omdat sommige mooie vrouwen min of meer hun gouden ringen of oorbellen en extra sieraden schoonmaken zouden moeten zijn; Het horloge is dezelfde waarheid.

Lederen horlogeband, niet te vergeten zweetcorrosie, zal de riem vroegtijdig harden en barsten; Regelmatig onderhoud moet zweten en regenachtige periode vermijden met een riemtafel. Als het horloge is gemaakt van een stalen schelpenband, vaak gepolijst renovatie, kan meer zijn waarde weerspiegelen. Omdat het beroemde merk mechanische horloge is veel geld waard, behoort tot de kostbaarheden, kan niet omdat het niet goed uitziet oud wil niet. Zelfs als het niet uitmaakt voor u, een slecht uitziend horloge zal nooit goed op u staan. Sommige mensen kunnen zich thuis voelen als het schoonmaken van hun horloge OK is, maar het is het beste om speciaal uiterlijk onderhoud uit te voeren binnen een bepaalde tijd.

Mechanisch tafelonderhoud verlengt hoofdzakelijk zijn levensduur en tijdige ontdekking van problemen, en we voelen over hetzelfde jaarlijkse fysiek onderzoek. Kortom, we moeten aandacht besteden aan het mechanische horloge als het nog moet worden onderhouden; Op een dag zal het verkeerd zijn, dit is zeker.