Zwitsers Mido Huaxi Serie Huaying Horloge, Replica Watches

Overdag, op de parelmoeren wijzerplaat omringd door prachtige diamanten op het Huaxi-serie Huaying-horloge, opent de sierlijke lotusbloem zijn zachte bloemblaadjes alsof hij in de kabbelende watergolven zweeft; De halo straalt een onvoorspelbaar en charmant paars licht uit.

Swiss Mido lanceerde een nieuwe Huaxi-serie Huaying-horloges, waarmee een prachtig uurwerk met een zachte textuur en geestige charme aan de Huaxi-serie werd toegevoegd. Het ArtScience Museum inspireerde de Huaxi-serie in Singapore. Geïnspireerd door zijn unieke uiterlijk, als een lotusbloem in volle bloei, creëerde Mido het prachtige ontwerp van de Huaxi-serie dameshorloges. De hibiscus in het water bloeit op de parelmoeren wijzerplaat en reflecteert de delicate glans, en het schitterende licht van diamanten omringt de reflectie. In de donkere omgeving straalt de zachte en bewegende wijzerplaat een paarse gloed uit onder de zegen van de lichtgevende coating, en de heldere lotus bloeit dag en nacht en toont de vindingrijkheid van licht en schaduw. Het nieuwe Huaying-horloge heeft Caliber80 automatisch mechanisch uurwerk, dat tot 80 uur aan kinetische energieopslag biedt. De elegante stijl van de gouden rosé kast en het comfort van de lavendelkleurige leren band vullen elkaar aan om dit verbluffende meesterwerk te voltooien, dat samen de meest aantrekkelijke vrouwelijkheid presenteert. Replica watches.

Qingying nodigt je uit als een droom.

Overdag bloeit de iconische lotusbloem van de Huaxi-serie met zijn bloemblaadjes op de parelmoeren wijzerplaat, en zijn sierlijke figuur wordt weerspiegeld in de iriserende golven, die het tijdloze en elegante gezicht van de Huaxi-serie Huaying-horloges schetsen. De uurmarkeringen zijn bezet met 11 kostbare diamanten en versierd met roségouden metalen ringen. Bij het vallen van de avond worden de bloemblaadjes behandeld met Super-LumiNova, de uitgeholde uren- en minutenwijzers. Het eenvoudige en onopvallende datumvenster bevindt zich op 6 uur op de wijzerplaat. De spiegel is gemaakt van halfbolvormig dubbelzijdig ontspiegeld saffierglas, dat het prachtige uiterlijk van de uurwijzer beschermt.

Jeugdig en elegant, perfect en perfect

Het nieuwe Huaxi-serie Huaying-horloge heeft een goudroze kast en de zijranden gebruiken afwisselend gepolijste en gezandstraalde oppervlakken, net als de bloemblaadjes van een heldere lotus die naar de blauwe lucht kijkt. De lavendelkleurige leren band met vouwgesp zorgt voor een comfortabele draagervaring en voorkomt dat het horloge van de pols glijdt, wat een vleugje zachtheid toevoegt aan de eenvoudige en beknopte lijnen van het Huaying-horloge.

Het Huaxi-serie Huaying-horloge is uitgerust met Mido Calibre80 automatisch mechanisch uurwerk, dat tot 80 uur aan kinetische energieopslag biedt. De prachtig uitgesneden activiteit kan worden waargenomen door de transparante achterkant. Het automatisch oscillerende gewicht is gegraveerd met het exclusieve lotuspatroon van de Huaxi-serie, dat doet denken aan de kriskras kruisende balken en kolommen in het centrum van het Singapore ArtScience Museum. Breng nogmaals een eerbetoon aan De inspiratiebron voor de collectie.

Swiss Mido gebruikt licht- en schaduwveranderingen om de bewegende geur te wekken en creëert het meest elegante en elegante nieuwe Huaxi-serie Huaying-horloge.