TAG HEUER Carrera-serie, Imitatie Horloges

TAG Heuer presenteert een nieuwe Carrera-serie tourbillon-chronograaf, geïnspireerd door het charmante nachtzicht en de skyline van Shanghai, waarbij geavanceerde uurwerkvaardigheden en de ziel van deze stad worden geïntegreerd en de tourbillon-chronograaf van het merk wordt. De collectie straalt gedurfde en boeiende glamour uit.

Het Zwitserse pioniershorlogemerk TAG Heuer presenteert met trots de Shanghai Limited Edition van de TAG Heuer Carrera Series Tourbillon Chronograph, waarmee de kracht van zijn professionele uurwerkvaardigheden wordt bevestigd. Dit horloge, gelimiteerd op 8 stuks, combineert op slimme wijze het baanbrekende uurwerkvakmanschap van het merk met de unieke essentie van Shanghai, en brengt hulde aan deze levendige internationale metropool.

Met zijn steeds veranderende stedelijke ritme en stedelijke geest die altijd uitmuntendheid nastreeft, staat Shanghai bekend om zijn unieke charme. Wanneer de avond valt en de lichten voor het eerst aangaan, vormen de wolkenkrabbers en de kruisende wegen in deze bruisende stad een onvergetelijk nachtleven, en de skyline bestaande uit de iconische gebouwen in Lujiazui is het meest oogverblindende deel ervan en wordt Shanghai een uniek symbool. Geïnspireerd door het opvallende uiterlijk van de stad, is de TAG Heuer Carrera Series Tourbillon Chronograph Shanghai Limited Edition een eerbetoon aan Shanghai met zijn moderne design en buitengewone prestaties, waarmee consequent de onbevreesde uitdaging en het streven naar uitmuntendheid van het merk worden gedemonstreerd. Uitstekende vastberadenheid.

Als spraakmakend horloge met complexe functies in het productassortiment van het merk, integreert deze TAG Heuer Carrera Series Tourbillon chronograaf de unieke charme van Shanghai in het horloge. Het kleurontwerp van het horloge geeft op slimme wijze de vitaliteit en het mysterie van deze stad weer. Overdag heeft het horloge een ingetogen en dynamische stijl, met delicate schoonheid en subtiele versieringen. Wanneer de avond valt, straalt de holle wijzerplaat een charmant blauw en roze licht uit, zoals trossen neonlichten die het sierlijke nachtleven van Shanghai vormen, waardoor het horloge bijzonder in het oog springt en de scherpe ogen van horlogeliefhebbers trekt.

Dit 45 mm-horloge zet het iconische kast-, lunette- en bandontwerp van het Carrera Turbillon-horloge voort. De geheel zwarte kast is zeer slijtvast en ultralicht zwart PVD-gecoat titanium van klasse 2, fijn mat en gecombineerd met een koolstofvaste ring met een tachymeterschaal. De wijzerplaat heeft de elegante en uitgebalanceerde klassieke Tricompax-indeling van de TAG Heuer Carrera-serie, met een zwart hol ontwerp en blauwe Super-LumiNova fluorescerende verf. In het midden van de wijzerplaat staat het unieke woord ‘SHANGHAI’ gedrukt. De subwijzerplaten zijn versierd met smaragdblauw en paars op 3 en 9 uur, en een tourbillon met een smaragdblauwe vaste beugel op 6 uur. Het driedimensionale TAG Heuer-logo is gerhodineerd en de uurmarkeringen zijn bedekt met blauwe en roze Super-LumiNova fluorescerende verf.

Het horloge is uitgerust met een anti-reflecterende gebogen afgeschuinde saffierspiegel, zwarte PVD-gecoate titanium knoppen van graad 2 en een rubberen kroon, en de knop op 2 uur is versierd met smaragdblauwe accenten. Het voortreffelijke ontwerp vormt een aanvulling op de uitstekende beweging. Dit horloge is uitgerust met het Heuer 02T tourbillon chronograaf uurwerk, onafhankelijk ontwikkeld door het merk TAG Heuer en gecertificeerd door het Swiss Official Observatory (COSC). Het biedt een gangreserve van maximaal 65 uur. De achterkant van de kast van zwart PVD-gecoat titanium van klasse 2, vastgeschroefd in saffier, is in één oogopslag te zien. “SHANGHAI LIMITED EDITION”, “ONE OF 8” en de omtrek van de skyline van Shanghai zijn speciaal op de achterkant van de kast gegraveerd.

De TAG Heuer Carrera Series Tourbillon Chronograph Shanghai Limited Edition maakt gebruik van een band gemaakt van hoogwaardig zwart kalfsleer en rubber, vastgezet met een gezandstraalde zwarte titanium vouwsluiting van klasse 2 en uitgerust met een dubbele veiligheidsknop met het wapen van TAG Heuer.

Als gedurfd en verbluffend meesterwerk combineert de TAG Heuer Tourbillon Chronograph naadloos unieke kleurencombinaties en stedelijke landschappen met de meest geavanceerde imitatie horloges van het merk, en belichaamt TAG Heuer’s toewijding aan innovatie en consistente toewijding aan design. Vanaf november 2023 wordt dit uurwerk, beperkt tot slechts acht stuks, exclusief verkocht in TAG Heuer-boetieks op het vasteland van China.