Geschiedenis Van Het Meest Gedetailleerde Replica Horloges In Replica Watches Geschiedenis

1.Het Concept Van Replica Horloges

The replica watch, as the name implies, is a watch made of an original authentic 1:1 replica watches. Replica watches are different from ordinary high imitation and fine clone watches. All parts must be made according to the original specifications, so the production period of replica watches is relatively long, and the process requirements are relatively high. Usually, a version of the best replica watch takes half a year or 1-2 years to complete the first shipment. After the first shipment, a ready-made template is available, and a later replenishment can be issued in 2-3 months.

2. Verschil Tussen Een Replica Watches En Gewone Imitatie Horloge

Alle horloges met een hoge imitatie en fijne imitatie op de markt, zolang ze niet gemaakt zijn met echte mallen, kunnen geen replica horloges genoemd worden, alleen gewone nep horloges. Hoewel replica horloges ook imitatie horloges zijn, verschillen ze nog steeds erg van deze gewone imitatie horloges; gewone imitatie horloges kopen geen echte producten om de mal te openen.

3. Ontwikkelingsmijlpalen

(1) De eerste fase van de ontwikkeling van replica horloges – verscheen voor het eerst

Sinds de eerste replica van de Panerai PAM00111 werd geboren, hebben replica horloges waarschijnlijk meer dan tien jaar doorgemaakt; Hoewel er nu meer dan duizend replica horloges zijn, was PAM00111 destijds een mijlpaal in de Zwitserse horloge-replica-industrie, omdat het het eerste imitatiehorloge is gemaakt met een echte mal. In het verleden waren imitatiehorloges vervalsingen en goedkope goederen die door iedereen werden weerstaan. Niemand dacht erover om ze uitstekend en realistisch te maken.

Iedereen is van mening dat niemand de hoge prijs van een nephorloge zal herkennen, en hoe goed je ook bent, niemand zal het geloven. Maar de realiteit is altijd onverwacht, PAM00111 replica horloges van hoge kwaliteit, toen het werd verzonden, was het een tijdje geschokt en het is nog steeds heet, zelfs vandaag. Het is duidelijk dat goede dingen altijd welkom zijn.

Hierna zijn de replica luxe horloges begonnen aan hun echte kilometerstand, maar op dit moment, vanwege het beperkte technische niveau, zijn de meest Zwitserse replica horloges voornamelijk gebaseerd op het uiterlijk van de replica. De replica Omega Seamaster lijkt bijvoorbeeld erg op uiterlijk en structuur van het origineel. Toch is het, maar het uurwerk niet gewijzigd en het is volledig in strijd met de CAL.8500-structuur die door de Omega Seamaster wordt gebruikt.

Sommige horloge-replica’s met verzegelde bodembedekking hoeven zich echter geen zorgen te maken. Omdat het horloge met verzegelde onderplaat het uurwerk niet hoeft te repliceren, zolang de dikte van het uurwerk niet groter is dan het origineel, kan de maat en het uiterlijk van het horloge consistent zijn met het origineel. Het meesterwerk van luxe replica horloges is Rolex replica, met name de replica Rolex Submariner-serie, die in de loop der jaren vele malen is geüpgraded en is verkocht, en op dat moment de beste replica horloges ter wereld is geworden!

(2) De tweede fase van de ontwikkeling van replica horloges – de opkomst van replica’s

Na enkele jaren van ontwikkeling is de exacte replica van horloges op dit moment, meer en meer concurrenten, niet langer een eenvoudige replica-look. Het is niet langer een low-end replica horloge dat in het verleden in de vriendenkring is opgefrist, maar wordt ingenomen door een kwalitatief replica-horloge met hogere technologie. Op dit moment waren de drie belangrijkste technieken van het gegraveerde horloge uurwerkmodificatie, originele materiaalbehuizing en met goud beklede technologie.

  • ① Wijziging van de beweging:
  • De wijziging van de beweging is om een ​​laagje spalk toe te voegen aan de gewone beweging. De spalk is gemaakt naar het uiterlijk van het originele uurwerk, waardoor het horloge replica uurwerk lijkt op het originele uurwerk. De simulatie van de beweging is sterk verbeterd, maar het is tenslotte geen originele beweging. Daarom zijn de dikte, de lay-out van de componenten en de functie van de beweging moeilijk volledig consistent te zijn met het origineel. Dit is ook de ontwikkeling van Zwitserse uurwerken. En deze methode is nog steeds de mainstream van kopieerhorloges.
  • ② Originele materialen:
  • Sommige echte horloges zijn gemaakt van unieke materialen, zoals keramiek, titaniumlegeringen, koolstofvezels, brons, enz. Het is niet erg moeilijk om er unieke materialen van te maken. De moeilijkheid zijn de kosten van batchproductie. De prijs van horloges gemaakt met deze materialen is veel hoger dan de versie gemaakt van roestvrij staal. Zonder te weten hoeveel de markt vroeg, namen we het risico van massaproductie. Als het niet gemakkelijk is om te verkopen, zullen we veel geld verzamelen. Daarom waren replica horloges voor de verkoop van speciale materialen in de vroege markt zeldzaam. Na een aantal jaren van ontwikkeling zijn de markt en fabrieken relatief volwassen, dus dit replica horloge gemaakt van speciale materialen is geleidelijk mainstream geworden.
  • ③ Met goud beklede technologie:
  • Hoewel veel spelers gek zijn op nep-gouden horloges, is het gebruik van echt goud om replica-horloges te maken te duur om door de markt te worden herkend. Om de gelijkenis van kleur te verbeteren en vervaging te voorkomen, hebben veel fabrieken de met goud beklede technologie toegepast. De kleur van met goud bekleed is bijna hetzelfde als die van echt goud en zal niet vervagen. De nadelen van vergulden zijn echter dat de productiecyclus lang is en de kosten hoog. Daarom zijn er tot nu toe niet veel goedkope replica horloges geproduceerd in bulk goud, en ze kunnen gold plating niet vervangen. In vergelijking met echt goud zijn de kosten van goud echter relatief laag en hebben ze tegelijkertijd veel voordelen. Daarom hebben grote fabrieken ook diensten gelanceerd voor klanten om de stijl van goud aan te passen. Bijvoorbeeld, een goudkleurige stijl, klanten kunnen een gouden pakket boeken; de cyclus is ongeveer 10-14 werkdagen.
  • De tweede fase replica horloges, elke verkoper begint te vergelijken wie de beste replica horloges maakt, iedereen probeert Zwitserse top replica horloges te maken, op dit moment zijn er veel kwaliteit replica horloges erkend door de markt. Op dat moment werden de beste sites voor replica horloges gemaakt met bestaande Zwitserse horloges op de markt, maar dit beperkt ook de stijlen die kunnen worden gerepliceerd. Dus de weg van het imiteren van de zelfontwikkelde beste nephorloges van het merk werd geopend.
(3) De derde fase van de ontwikkeling van replica horloges – de weg voorwaarts

Het horloge is verdeeld in een gesloten onderkant en een transparante onderkant. Onder hen maakt het nep-horloge met een dikke bodem direct gebruik van een uurwerk voor algemeen gebruik, en het horloge-replica met een transparante onderkant gebruikt een beweging om de spalk te wijzigen. Beiden hebben bepaalde nadelen. Het replica horloge aan de gesloten onderkant heeft een hoge simulatiegraad omdat het de beweging niet kan zien, maar de Zwitserse horloge-replica’s aan de gesloten onderkant hebben immers beperkte stijlen. Bovendien zijn veel modellen uitgerust met een uurwerk voor algemeen gebruik, wat vaak resulteert in verschillen in grootte, dikte en origineel.

De replica horloge-informatie aan de transparante onderkant, hoewel het uiterlijk van het originele uurwerk vergelijkbaar is na de wijziging van het uurwerk, is de structuur van de gewijzigde spalk en het originele uurwerk nog steeds anders, en nog belangrijker, sommige stijlen zijn naarmate de dikte toeneemt , de mate van simulatie is sterk verminderd, dus veel doorschijnende horloges kunnen geen perfecte replica horloges bereiken.

Om de beste replica horloges te maken, zijn we begonnen met het ontwikkelen van de zelf ontwikkelde beweging van nep luxe horloges. Vanuit het oogpunt van effect loste het in het verleden veel problemen op en realiseerde het ook veel stijlen die niet konden worden gekopieerd. De structuur is realistischer en de grootte is consistenter. Het uurwerk is stabieler en de kwaliteit replica’s horloges zijn meer.

Al met al herkent iedereen via mijn beste replica horloges forum ook duidelijk de replica’s horloges. Hoewel sommige goedkope replica horloges minder dan $ 50 kosten, voelt de kwaliteit betrouwbaar aan. En als je wilt weten wie de beste replica horloges verkoopt, dan is er niets mis met ons. Onze website is de beste replica-horlogesite. Het vakmanschap van onze beste Zwitserse replica horloges is beter dan gewone Zwitserse horloges. Als een replica Rolex is uitgerust met een goed uurwerk en het vervolgens debugt, is de nauwkeurigheid veel beter dan gewone Zwitserse horloges.

Een man koopt replica’s om niet te pronken, niet om te doen alsof, maar gewoon voor hobby’s; als je maar 5% van de prijs uitgeeft, kun je 95% gelijkenis kopen, waarom zou je 5% uitgeven voor 95% meer geld om authentiek te kopen? Een echte prijs kan vaak een heleboel goedkope nephorloges kopen, maar kwaliteit, die niet alleen geld bespaart maar ook aan persoonlijke voorkeuren voldoet, waarom niet?